Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

Κιλκίς: Εκδήλωση για το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας (ΔΣΕ) - «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε»

Ανακοίνωση ΚΚΕ Κιλκίς
Ο αγώνας του ΔΣΕ υπήρξε αναγκαίος, δίκαιος και μεγαλειώδης. Εξέφραζε τα συμφέροντα της εργατικής τάξης ενάντια στα συμφέροντα των εκμεταλλευτών και καταπιεστών της. Αποτέλεσε την κορυφαία στιγμή της ταξικής πάλης στην Ελλάδα κατά την οποία η αστική εξουσία γνώρισε το μεγαλύτερο κίνδυνο για την ίδια ύπαρξή της.
Τα στρατόπεδα ήταν δύο, όπως δύο είναι στην καθημερινή μας ζωή. Το δίλημμα υποταγή ή οργάνωση της πάλης και αντεπίθεση υπάρχει και σήμερα. Ο αγώνας του ΔΣΕ δείχνει το δρόμο στο λαό και τη νεολαία να επιλέξουν το δεύτερο. Την παρακαταθήκη ενός δίκαιου αγώνα, όπως του ΔΣΕ, να μετατρέψουμε σε όπλο.

Το ΚΚΕ είναι περήφανο για τη στρατιά ηρώων που διαπαιδαγώγησε. Έμπειρο και διδαγμένο, το ΚΚΕ μπορεί να γίνει φάρος της νέας νικηφόρας ταξικής αναμέτρησης για το σοσιαλισμό, που είναι αναγκαίος, επίκαιρος και ρεαλιστικός.

Σ’ αυτό το δρόμο σταθερά συνεχίζουμε!

Τη Δευτέρα 19 Ιούνη, στις 6:30 το απόγευμα, στην αίθουσα του Επιμελητηρίου Κιλκίς, η ΤΟ Κιλκίς του ΚΚΕ θα πραγματοποιήσει εκδήλωση για το Δημοκρατικό Στρατό Ελλάδας (ΔΣΕ).

Στην εκδήλωση θα γίνει προβολή του ντοκιμαντέρ της ΚΕ του ΚΚΕ με τίτλο: «Τι κι αν έπεσε ο Γράμμος, εμείς θα νικήσουμε» και θα τιμηθούν οι εν ζωή Κιλκισιώτες μαχητές και μαχήτριες του ΔΣΕ.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.