Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Δυστυχώς δεν σταμάτησε στο Κιλκίς - «Το Τρένο των διακοπών» έφτασε σήμερα στη Θεσσαλονίκη!

Ένα τρένο διαφορετικό από όλα τα άλλα έφτασε σήμερα Σαββάτο το πρωί στο σιδηροδρομικό σταθμό της Θεσσαλονίκης. Πρόκειται για «το Τρένο των διακοπών» που μια φορά κάθε βδομάδα θα φτάνει στη Θεσσαλονίκη από τη Ρουμανία.
Είναι μια πρωτοβουλία του Υπουργείου Μεταφορών της Ρουμανίας και του σιδηροδρομικού οργανισμού αυτής της χώρας, που στόχο έχει να διευκολύνει τους εκδρομείς να ταξιδέψουν για διακοπές στην αγαπημένη τους Ελλάδα. Μάλιστα οι δυο παραπάνω φορείς προτίθενται να μεταφέρουν δωρεάν σε κάθε δρομολόγιο μέχρι τέσσερις Ρουμάνους δημοσιογράφους προκείμενου να κάνουν τουριστικά ρεπορτάζ για τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή.


Το τμήμα τουρισμού του Δήμου Θεσσαλονίκης σε συνεργασία με τουριστικούς φορείς της πόλης θα φροντίσουν για την φιλοξενία και την ξενάγηση των Ρουμάνων δημοσιογράφων.

Πρόκειται για μια εξαιρετική ευκαιρία για τη Θεσσαλονίκη και την ευρύτερη περιοχή να αυξήσει το τουριστικό ρεύμα από την Ρουμανία και μάλιστα για διακοπές μιας ολόκληρης εβδομάδας και όχι λίγων ημερών.

Το “τρένο των διακοπών” θα πραγματοποιεί το εβδομαδιαίο δρομολόγιο του μέχρι τις 29 Σεπτεμβρίου.


Υπό διάλυση η ΤΡΑΙΝΟΣΕ
Όπως προαναφέραμε η πρωτοβουλία ανήκει στην Ρουμανική πλευρά καθώς η ελληνική πλευρά δηλαδή η ΤΡΑΙΝΟΣΕ, βρίσκεται υπό διάλυση και φυσικά δεν προσφέρει απολύτως τίποτε στην προσπάθεια που κάνει η χώρα μας για τουριστική ανάπτυξη.

Όπως κατήγγειλε το Σωματείο Μηχανοδηγών της ΤΡΑΙΝΟΣΕ σε συνέντευξη τύπου, τα ηλεκτρονικά συστήματα δεν λειτουργούν, πανάκριβο υλικό λεηλατείται, από τον προηγούμενο Σεπτέμβριο διακόπηκε η σύνδεση Θεσσαλονίκης – Δράμας λόγω έργων, από τις 25 Μαΐου διακόπηκε η σύνδεση με Βουλγαρία, λόγω έλλειψης μηχανοδηγών και από το 2010, έχει διακοπεί η σύνδεση με Τουρκία. 

Αυτά είναι μόνο μερικά από την τραγική ιστορία που λέγεται ελληνικοί σιδηρόδρομοι στην οποία ο ελληνικός λαός πλήρωσε πακτωλούς δισεκατομμυρίων χωρίς καμιά πρόοδο παρά μόνο οπισθοδρόμηση. Ένα ακόμη έγκλημα του κομματικού κράτους (διαχρονικά) χωρίς τιμωρία…

Πηγή: Omorfa taxidia

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.