Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 6 Ιουνίου 2017

Μήνυμα της ΚΝΕ στους μαθητές και τις μαθήτριες που δίνουν εξετάσεις

Ανακοίνωση ΚΝΕ 
Η Κομμουνιστική Νεολαία Ελλάδας εύχεται στους μαθητές και τις μαθήτριες που ξεκινούν τις πανελλαδικές εξετάσεις καλή επιτυχία!
Άλλη μια σχολική χρονιά φτάνει στο τέλος της!
Οι μαθητές φτάνουν στις εξετάσεις έπειτα από μία χρονιά με πολλή προσπάθεια, προσωπικές θυσίες, άγχος, τρέξιμο, δυσκολίες αλλά και μεγάλες οικονομικές θυσίες των γονιών τους.

Όμως η χρονιά που τώρα φτάνει στο τέλος της ήταν και μια χρονιά πολλών και δυναμικών κινητοποιήσεων από τις οποίες οι μαθητές βγήκαν κερδισμένοι, είχαν κατακτήσεις, έβγαλαν συμπεράσματα για τη δύναμη του αγώνα, της οργάνωσης, της συλλογικότητας, της αλληλεγγύης.

Μπροστά στις εξετάσεις λοιπόν, που έφτασαν, οι μαθητές χρειάζεται να κρατήσουν όλα αυτά που τους έκαναν και φέτος πιο δυνατούς.

Άσχετα με τον δρόμο που θα ακολουθήσει ο καθένας και η καθεμία μετά τις εξετάσεις, τις σπουδές ή τη δουλειά, αυτά τα συμπεράσματα θα πρέπει να είναι οδηγός για τη μετέπειτα ζωή του κάθε μαθητή. Να μη συμβιβαστεί με τις δυσκολίες και τα εμπόδια που θα συναντήσει. Να επιλέξει να δυναμώσει τη συλλογική διεκδίκηση και δράση για το μέλλον και τη ζωή που μας αξίζει!

Και στην μάχη των εξετάσεων χρειάζεται αισιοδοξία!

Το μέλλον μας δεν κρίνεται μόνο στα θρανία των εξετάσεων του σχολείου, αλλά και στον αγώνα για μόρφωση, δουλειά και ζωή με δικαιώματα!

Σαν µαχητές θα σταθούµε στη µάχη των εξετάσεων και σε κάθε µάχη που έχουµε µπροστά µας!

Σαν µαχητές θα συνεχίσουµε τη ζωή µας!

Καλή επιτυχία!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.