Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 16 Ιουνίου 2017

"Ευχαριστούμε θερμά τον σύλλογο «Φίλων ΚΑΠΗ Πολυκάστρου» "

"Ο Πρόεδρος κ. Αιμίλιος Δεβετζόπουλος , τα μέλη του Δ.Σ. καθώς και οι εργαζόμενοι του Ν.Π.Δ.Δ. Κοινωνικής Προστασίας Αλληλεγγύης, ευχαριστούν θερμά τον σύλλογο «Φίλων ΚΑΠΗ Πολυκάστρου» για την ευγενική προσφορά ενός διθέσιου και τριών τριθέσιων καναπέδων καθώς επίσης και δύο θερμαντικών πάνελ για το φυσικοθεραπευτήριο που θα εξυπηρετήσουν λειτουργικές ανάγκες των μελών του ΚΑΠΗ Πολυκάστρου.
Η διάθεση του συγκεκριμένου εξοπλισμού την παρούσα χρονική στιγμή είναι σημαντική βοήθεια προς το ΚΑΠΗ, διότι θα συντελέσει και θα συμβάλει στη διατήρηση και στην καλή φυσική σωματική κατάσταση των μελών του. 

Αποδεικνύεται για μια ακόμη φορά ότι η κοινωνική ευαισθησία και η αλληλεγγύη που υπάρχει στην τοπική μας κοινωνία είναι μεγάλη, ιδιαίτερα προς τα άτομα της τρίτης ηλικίας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.