Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 5 Ιουνίου 2017

Αίας/ Ατέρμων – Βόλεϊ: ΝΤΑΜΠΛ- Πρωταθλήτρια ομάδα ΚΑΙ κυπελλούχος της ΕΣΠΕΜ

Δελτίο τύπου ομάδας "Αίας/Ατέρμων–Βόλεϊ"
Δύο κύπελλα περίμεναν τη γυναικεία ομάδα ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ στον τελικό κυπέλλου στα Γιαννιτσά, το Σάββατο 3/6/17, στα πλαίσια της πετυχημένης γιορτής που διοργάνωσε η ΕΣΠΕΜ. 
Το ένα από αυτά έγραφε ήδη πάνω το όνομά της με τον τίτλο της πρωταθλήτριας ομάδας 2017 της Τοπικής Κατηγορίας της ΕΣΠΕΜ, ως πρωτοπόρα της Κατηγορίας με ένα σερί 10 νικών από την αρχή ως το τέλος του φετινού Πρωταθλήματος.

Το δεύτερο κύπελλο κλήθηκε να το διεκδικήσει με την πρόκρισή της στον τελικό του κυπέλλου της ΕΣΠΕΜ, έχοντας στην άλλη μεριά του φιλέ τον Ποσειδώνα Βέροιας, ομάδα με ιστορία στο χώρο του Βόλεϊ.

Τη μέρα αυτή όμως έγραψε τη δική του ιστορία ο ΑΙΑΣ, κερδίζοντας στον τελικό και πάλι με 0-3 σετ και κερδίζοντας επάξια και τον τίτλο της κυπελλούχου ομάδας . Αναλυτικότερα:

Στο 1ο σετ η Κιλκισσιώτικη ομάδα έδειξε από την αρχή πως αν και μεσολάβησε μεγάλο διάστημα απραξίας από τον τελευταίο αγώνα της στο Πρωτάθλημα, σε καμία περίπτωση δεν έχασε τη φόρμα της αλλά ακριβώς το αντίθετο, πέτυχε σύντομα σεβαστή διαφορά (3-4, 3-10, 4-11,4-16, ) ως το 10-20 κι από κει στο τελικό 16-25. 

Στα μέσα περίπου του σετ τραυματίστηκε η αθλήτρια του Ποσειδώνα Αρχοντή Γρηγοριάδου, με αποτέλεσμα την ολιγόλεπτη διακοπή του παιχνιδιού, κατά τη διάρκεια του οποίου αργότερα μάθαμε πως επρόκειτο για εξάρθρωση γόνατος. Ευχόμαστε σύντομα περαστικά στην αθλήτρια.

Στο 2ο σετ ο Ποσειδώνας πάλεψε περισσότερο στην αρχή τουλάχιστον ( 1-4, 5-6) αλλά μετά και πάλι ο ΑΙΑΣ/ΑΤΕΡΜΩΝ δημιούργησε σταδιακά διαφορά (5-12, 8-16, 10-20) που δε στάθηκε δυνατόν να καλυφθεί (15-25).

Στο 3ο σετ πολύ ξεκάθαρα τα πράγματα από την αρχή (1-10, 5-15, 8-21, 10-25), με τον Αίαντα να κερδίζει σετ, αγώνα και Κύπελλο!!!

ΤΑ ΣΕΤ: 16-25, 15-25, 10-25

Η ΣΥΝΘΕΣΗ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ: (Αλατζόγλου) Κυριακίδου, Λάιου, Καρδαμανίδου, Σωτηρίου, Νικολαΐδου, Παρασκευαΐδου (αε), Κωνσταντινίδου, Καντίδου, Κοτίδου, Κώστογλου Σταυρούλα, Κώστογλου Σοφία, Δαλακλή Χριστίνα.

Team manager: Νατάσα Σεκερτζή.

Η μπλοκέρ Ηλέκτρα Σταμπουλή απουσίαζε από τον αγώνα λόγω προγραμματισμένου ταξιδιού της στο εξωτερικό.

Διαιτητές του αγώνα οι κύριοι Πορτοκαλίδης Χαρίτων και Σαρακινίδης Ανέστης.

Τη λήξη του αγώνα που παρακολούθησαν πλήθος κόσμου και αθλητών ακολούθησε η γιορτή της ΕΣΠΕΜ , οι βραβεύσεις και οι απονομές κυπέλλων , μεταλλίων και διπλωμάτων στους 1ους , 2ους και 3ους των μεγάλων Κατηγοριών ( εκτός Παμπαίδων και Παγκορασίδων) των φετινών Πρωταθλημάτων της ΕΣΠΕΜ όπου η γυναικεία ομάδα μας ΑΙΑΣ/ ΑΤΕΡΜΩΝ πήρε το πρώτο της κύπελλο και το πανηγύρισε αναλόγως!!

Ακολούθως κλήθηκε να παραλάβει και το δεύτερο, ως κυπελλούχος της ΕΣΠΕΜ, πετυχαίνοντας το φετινό της στόχο που ήταν το «νταμπλ»-Πρωτάθλημα και Κύπελλο και την άνοδό της στη Β΄ Εθνική Κατηγορία.

Θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς το Μέγα Χορηγό αυτής της ομάδας, τον Ατέρμονα και προσωπικά τον κ. Λάζαρο Μεταλλίδη και την οικογένειά του για τη στήριξη της ομάδας.

Επίσης θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε ολόθερμα τον Προπονητή με Π κεφαλαίο της Εθνικής Ομάδας Κορασίδων και υπέροχο άνθρωπο κ. Τάκη Φλώρο που στάθηκε φιλικά δίπλα σ αυτήν την ομάδα από τη σύστασή της έως την καταξίωσή της.

Και φυσικά να ευχαριστήσουμε τη διοίκηση του Αίαντα και τον φίλαθλο κόσμο της πόλης μας αλλά και της ευρύτερης περιοχής που ενίσχυσαν την ομάδα με την παρουσία τους στους αγώνες της.

Πληροφορίες /εγγραφή στις Ακαδημίες Βόλεϊ του Αίαντα, τηλ: 6972 030 876 κ. Ανδρέας Αβραμίδης

Πληροφορίες /εγγραφή για όλα τα τμήματα του Αίαντα-Στίβος, Τζούντο, Ενόργανη, Βόλεϊ, Ποδηλασία) τηλ: 23410-76964.

Πληροφορίες / εγγραφή στα τμήματα του Ατέρμονα τηλ: 23410-64792

Τα βίντεο του τελικού αγώνα και οι βραβεύσεις/ απονομές της γιορτής της ΕΣΠΕΜ στη Δημόσια Σελίδα μας στο Facebook:

https://www.facebook.com/aias.kilkis.volleyball/
http://www.aiaskilkis.gr/
https://www.facebook.com/atermongroup/









Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.