Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 14 Ιουνίου 2017

Απαιτητικά τα θέματα στο μάθημα της Χημείας και κλιμακούμενης δυσκολίας στο Α.Ο.Θ. και στα Λατινικά

Επιμέλεια: Φροντιστήριο Μέσης Εκπαίδευσης "Κίνητρο"
Τα σημερινά θέματα στη Χημεία Προσανατολισμού είχαν μεγάλη έκταση και απαιτούσαν αρκετό χρόνο για τη λύση τους. Αναφέρονταν σχεδόν σε όλη την έκταση της εξεταστέας ύλης και ήταν κλιμακούμενης δυσκολίας. Ήταν αντιμετωπίσιμα από τους καλά προετοιμασμένους μαθητές  και πιο δύσκολα από τα περσινά θέματα.  

Τα θέματα των Αρχών Οικονομικής Θεωρίας ήταν διαβαθμισμένης δυσκολίας με πλήρη κάλυψη της ύλης. Απαιτούσε προσεκτική ανάγνωση των δεδομένων των ερωτημάτων και σε βάθος  γνώση όλης της ύλης. Ως  προς τη σαφήνεια των ερωτημάτων ήταν ορθώς διατυπωμένα, χωρίς ασάφειες  παρά τον αρκετά υψηλό βαθμό δυσκολίας.

Τα θέματα των Λατινικών για την ομάδα των Ανθρωπιστικών σπουδών ήταν κλιμακούμενης  δυσκολίας. Ήταν διατυπωμένα με απόλυτη σαφήνεια, χωρίς να δημιουργούν προβλήματα στους υποψηφίους. Χρειαζόταν ο υποψήφιος να έχει καλή γνώση, να είναι σωστά προετοιμασμένος  και προσεκτικός. 


Το φροντιστήριο Μ.Ε. ΚΙΝΗΤΡΟ εύχεται καλά αποτελέσματα σε όλους όσους έχουν τελειώσει τις εξετάσεις τους και καλή επιτυχία σε όσους διαγωνίζονται στη Βιολογία Προσανατολισμού και Γενικής παιδείας 16/6/2017 και στα  Μαθηματικά και στην  Ιστορία Γενικής παιδείας στις 19/6/2017.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.