Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 3 Ιουνίου 2017

Αρτοζαχαροπλαστείο Butterdream: To Κιλκίς έγινε ακόμη πιο γλυκό και νόστιμο!

Το Κιλκίς έχει εξαιρετικά αρτοποιεία αλλά και ζαχαροπλαστεία, με πολύχρονη παράδοση σε νοστιμότατα γλυκίσματα και ζύμες κάθε είδους. 


Οι παλιοί θα θυμάστε τα περίφημα παραδοσιακά γλυκά ταψιού όπως μπακλαβάδες, καταΐφια, τουλούμπες, μπαμπάδες κ.α από το θρυλικό "Νούρη", ενώ και όλα τα υπόλοιπα καταστήματα κατάφερναν και συνεχίζουν σήμερα να να μας γλυκαίνουν και να μας κάνουν να λέμε: "Αρχίζω δίαιτα από Δευτέρα".

Το Butterdream αποτελεί για τα δεδομένα του Κιλκίς, μια νέα και καινοτόμα γευστική πρόταση στον χώρο της ζύμης, των κέικ και των cupcakes, των γλυκών ή κερασμάτων, αλλά και ενός πλήρους χορταστικού πρωινού!

Διότι όλα παρασκευάζονται σχεδόν μπροστά στα μάτια σας, σε ένα μεγάλο πάγκο που τον χωρίζει από εσάς μόνο ένα μεγάλο τζάμι κι αυτό λόγους υγιεινής. Τρία νέα παιδιά, η Γιώτα και Βάσω Κισίρη αλλά και ο Αλέξης Νικολα
ΐδης, φτιάχνουν περίτεχνες τούρτες, αφράτα και λαχταριστά κρουασάν βουτύρου, χειροποίητες τυρόπιτες και σπανακόπιτες, ενώ καυχιούνται πως έφεραν στο Κιλκίς τη γευστική βουτυρόκρεμα για τα cupcakes. 

Επιπλέον στο Butterdream θα έχετε την ευκαιρία να δοκιμάσετε τα περίφημα ψωμάκια "μπέιγκελ" με ότι γέμιση τραβάει η όρεξή σας, από σκέτα μέχρι με αυγό τηγανιτό, αλλαντικά ή τυριά, μαρμελάδες, πραλίνα φουντουκιού κ.α.

Όπως δήλωσαν και στη Γνώμη: "Εδώ τα πάντα φτιάχνονται με αγάπη! Καταφέραμε να κάνουμε το χόμπι μας, επάγγελμα. Για εμάς προτεραιότητα αποτελούν οι αγνές πρώτες ύλες, η φρεσκάδα των υλικών που παρασκευάζουμε και προσφέρουμε, αφού όλα είναι αποκλειστικά γλυκά ημέρας, ενώ δίνουμε μεγάλη έμφαση στη λεπτομέρεια."

Το Butterdream βρίσκεται στην οδό Καυκάσου 2 στο Κιλκίς, ενώ μέχρι το μεσημέρι μπορείτε να παραγγείλετε ότι θέλετε κι στο σπίτι σας. Επίσης αναλαμβάνει κάθε είδους εκδηλώσεις, γενέθλια, γάμοι, βαπτίσεις κ.τ.λ.












Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.