Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 24 Ιουνίου 2017

Η "Τόλμη" Κιλκίς σε αγώνες Kick Boxing και τατάμι στην Ηράκλεια Σερρών

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Αγώνες Kick Boxing στο ring και τατάμι υπό την αιγίδα της Ελληνικής Ομοσπονδίας ΠΟΚ με υπεύθυνο τον κ. Τσικούρη Ιωακείμ και τον τοπικό σύλλογο διεξήχθησαν στο κλειστό γυμναστήριο Ηράκλειας Σερρών, την Κυριακή 11 Ιουνίου 2017.
Η συμμετοχή ανερχόταν στους 120 αθλητές-ριες από 18 συλλόγους με καλό επίπεδο σε ορισμένες κατηγορίες. Κληρώθηκαν όλοι οι αθλητές-ριες για ένα αγώνα ανακηρύσσοντας και νικητή. Στους πολύ μικρούς για καλή ψυχολογία δεν υπήρχε νικητής με στόχο την ομαλή γνωριμία του αγωνιστικού τομέα.

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς με 4 αθλητές-ριες σημειώνοντας καλή παρουσία με τεχνική και τακτική.

Παλευτόπουλος Ευστράτιος εφήβων, έως 81 κιλά. Low kick, νίκη με μεγάλη διαφορά.

Δεν κατάφεραν να διακριθούν με ένα σημείο:

Παλευτόπουλος Γεώργιος παίδων. Kick Light, +48 κιλά

Μουρατίδης Γεώργιος ανδρών Low kick -71 κιλά

Κανελιάς Δημήτριος, παίδων, Kick Light,-32 κιλά

Στόχος της ενέργειας αυτής ήταν η μια εμπειρία παραπάνω και η προσαρμογή προκειμένου να ενισχύσουν την ικανότητά τους να αναπτυχθούν στους δύσκολους αγώνες.

Συγχαρητήρια έδωσε στους αθλητές του συλλόγου για την άψογη παρουσία τους ο πρόεδρος Δ.Σ. κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος, Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης και εύχονται καλή συνέχεια για τις επόμενες διοργανώσεις οποιουδήποτε χαρακτήρα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.