Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 26 Ιουλίου 2017

Τα νέα του Κιλκισιακού - 26/7/2017

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Τρίτη μέρα δουλειάς στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου για τον Λεωνίδα Υφαντίδη και τους ποδοσφαιριστές του.
Η προετοιμασία συνεχίζεται με αμείωτους ρυθμούς, με το πρόγραμμα της Τετάρτης να περιλαμβάνει φυσική κατάσταση με μπάλα, συνδυαστικές ασκήσεις με...μπόλικη τακτική, ενώ στο τέλος πραγματοποιήθηκαν αερόβιες ασκήσεις.
Οπως ήταν φυσικό ακολούθησε αποκατάσταση με παγοθεραπεία. 

Οι προπονήσεις συνεχίζονται μέχρι το τέλος της εβδομάδας, με τον κόουτς Υφαντίδη να μένει μέχρι τώρα ευχαριστημένος από την προθυμία για δουλειά των παικτών του.

Η πρώτη της δεύτερης ομάδας
Γήπεδο πάτησε το απόγευμα της Τετάρτης και η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού, η οποία ξεκίνησε και επίσημα τις υποχρεώσεις της για το πρωτάθλημα της Α΄ Κατηγορίας.

Ο Θωμάς Σαραφίδης προχώρησε σε διάφορες ασκήσεις, και φυσική κατάσταση με μπάλα, ενώ τη Πέμπτη θα δει τους παίκτες στου στο φιλικό με τη Τέρπυλλο

Συνεργασία με τον κ. Τσαρδακλή
Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει τη συνεργασία του με τον Χειρουργό Ορθοπαιδικό Γεώργιο Τσαρδακλή. Ο κ. Τσαρδακλής είναι ένας εξαίρετος επιστήμονας, ο οποίος θα παρακολουθεί την ομάδα σε όλη τη διάρκεια της προετοιμασίας της, ενώ την επομένη των αγώνων πρωταθλήματος θα βρίσκεται στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου, για την αποκατάσταση και την ιατρική περίθαλψη των ποδοσφαιριστών του ΑΟΚ.




Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.