Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 11 Ιουλίου 2017

Συμφωνία Κιλκισιακού με Σαβελίδη και Δρόσο

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Νέες σημαντικές κινήσεις για τον Κιλκισιακό καθώς ανανέωσε τη συνεργασία του με δύο βασικούς ποδοσφαιριστές. Τον Δημήτρη Δρόσο και τον Βλάντο Σαβελίδη. Αναλυτικά οι ανακοινώσεις της ομάδας.

"Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την παραμονή του μεσοεπιθετικού Δημήτρη Δρόσου στην ομάδα και για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.

Αποτελώντας ένα από τα βασικά γρανάζια τη περσινή αγωνιστική περίοδο, επιθυμία της διοίκησης της ομάδας αλλά και του ποδοσφαιριστή ήταν να επεκτείνουν τη συνεργασία τους.

Με 14 τέρματα τη προηγούμενη χρονιά, ο Δρόσος μπορούμε να πούμε πως τα έδωσε όλα για την ομάδα, καθώς το πάθος του "ξεχείλιζε" σε κάθε αγώνα.

Πλέον δηλώνει και αυτός έτοιμος για την...πρόκληση της Γ΄ Εθνικής!"

"Ενας ακόμη βασικός συντελεστής της χρονιάς των ρεκόρ ανανεώνει τη συνεργασία του και τη νέα χρονιά με τον Κιλκισιακό.

Ο λόγος για τον 32χρονο μεσοεπιθετικό Βλάντο Σαβελίδη, που το απόγευμα της Δευτέρας έφτασε σε συμφωνία με τους ανθρώπους της διοίκησης του ΑΟΚ.

Ο Σαβελίδης επέστρεψε τον Γενάρη στον Κιλκισιακό, και στον δεύτερο γύρο που αγωνίστηκε σημείωσε επτά τέρματα, οδηγώντας την ομάδα σε σημαντικές νίκες."



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.