Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών

Η Γεωργία Νταγάκη και ο Σταύρος Σιόλας και πάλι μαζί, την Δευτέρα 24 Ιουλίου 2017 στο Φεστιβάλ της Μονής Λαζαριστών.
Μετά από μία επιτυχημένη συνεργασία των δυο τους(χειμώνας 2016), αλλά και στο πλευρό του Μανώλη Μητσιά (άνοιξη-καλοκαίρι 2016) η Γεωργία και ο Σταύρος ξαναβρίσκονται για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά.

Η μουσική τους χημεία πάνω στην σκηνή αλλά και η εκπληκτική ατμόσφαιρα που “περνάνε” κάτω στον κόσμο, επιβεβαιώνει κι επεκτείνει την συνέχεια της συνεργασίας τους.

Την Δευτέρα 24 Ιουλίου η Γεωργία Νταγάκη συναντά τον Σταύρο Σιόλα στην σκηνή της Μονής Λαζαριστών ενώνοντας τις φωνές τους με μία ομάδα από εξαιρετικούς μουσικούς.

INFO 

Μονή Λαζαριστών

Κολοκοτρώνη 21, Σταυρούπολη

Ώρα προσέλευσης: 20:00 / Ώρα έναρξης: 21:00

Τηλ πληροφοριών: 2310510081

Προπώληση, Ταμείο: 10€

Σημεία Προπώλησης: Έντεχνον, Σάρωθρον, Stereodisc, Harry’s Spot (Σβώλου), Καφέ Ηλιοτρόπιο, Καφέ Διώροφων (Καλαμαριά), Εκδοτήρια Μονης Λαζαριστων, Speaty (Εύοσμος, Μεγάλου Αλεξάνδρου 67), Καφέ Ελιξίριο (Ηλιούπολη, Στρ. Μακρυγιάννη 49)

Ηλεκτρονικά στο www.viva.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.