Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 15 Ιουλίου 2017

Νότης Μαριάς: Άμεση αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο

Δελτίο τύπου Νότη Μαριά
Την αναγκαιότητα συσπείρωσης και αγώνα προκειμένου όλοι μαζί να πετύχουμε επιτέλους την αναγνώριση της γενοκτονίας των Ποντίων από το Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο επισήμανε χθες 14/7 ο Πρόεδρος του Κόμματος «ΕΛΛΑΔΑ - Ο ΑΛΛΟΣ ΔΡΟΜΟΣ» Ευρωβουλευτής, Καθηγητής Νότης Μαριάς μιλώντας στο 19ο Συναπάντημα Ποντιακής Νεολαίας που έλαβε χώρα στην Παναγία Σουμελά.
Ο Νότης Μαριάς επιπλέον αναφέρθηκε στο σημαντικό ρόλο που διαδραματίζει το Συναπάντημα Ποντιακής Νεολαίας στη διατήρηση της πολιτιστικής κληρονομιάς, των αξιών και παραδόσεων του Ποντιακού Ελληνισμού.

Ο Νότης Μαριάς, ο οποίος συμμετείχε για 2η συνεχή χρονιά στο Συναπάντημα Ποντιακής Νεολαίας, αναφέρθηκε επίσης στο τεράστιο πρόβλημα της μετανάστευσης των νέων μας οι οποίοι λόγω της τρόικας και των μνημονιακών πολιτικών αναγκάζονται να πάρουν το δρόμο της ξενιτιάς.

Κλείνοντας την ομιλία του ο Νότης Μαριάς κατήγγειλε την επιθετικότητα της Τουρκίας και τις προκλήσεις του σουλτάνου απέναντι σε Ελλάδα και Κύπρο και υπενθύμισε για άλλη μια φορά ότι ο Ελληνικός λαός είναι αποφασισμένος να υπερασπίσει την Πατρίδα μας με κάθε τρόπο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.