Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 31 Ιουλίου 2017

Στείλτε την προσωπική σας ιστορία για να γίνει σποτάκι

Δελτίο τύπου Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων
«Κομπλιμέντο ή σεξουαλική παρενόχληση; Τι ήταν αυτό τώρα;» αναρωτιούνται συχνά οι γυναίκες κατά την κοινωνική τους επαφή με έναν άντρα. Τις περισσότερες φορές πρόκειται για σεξουαλική παρενόχληση. Απλά, οι γυναίκες διστάζουν να το ομολογήσουν τόσο στον εαυτό τους, όσο και στον περίγυρό τους, διότι κυριαρχεί ο φόβος ότι θα χαρακτηρισθούν "τρελές" ή "υστερικές". Συνεπώς, σιωπούν. Κι ανέχονται συμπεριφορές που έχουν κάθε δικαίωμα να αρνηθούν.
Για να αντιμετωπίσει το ευρέως διαδεδομένο ζήτημα της σεξουαλικής παρενόχλησης, η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων ετοιμάζει τέσσερα ενημερωτικά σποτ για το τί είναι σεξουαλική παρενόχληση. Στόχος των σποτ είναι η ευαισθητοποίηση των γυναικών και των αντρών σχετικά με το πότε μία συμπεριφορά παύει να θεωρείται κομπλιμέντο και μετατρέπεται σε σεξουαλική παρενόχληση.

Τα σποτ θα βασιστούν σε πραγματικά περιστατικά.

Στείλτε τώρα την προσωπική σας ιστορία στη Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων με μήνυμα στην ηλεκτρονική διεύθυνση gramggif@isotita.gr και θέμα: «Σεξουαλική παρενόχληση – σποτ» μέχρι και την 1η Σεπτέμβρη 2017.

Η Γενική Γραμματεία Ισότητας των Φύλων εγγυάται την τήρηση απόλυτης εχεμύθειας και τη διασφάλιση της ανωνυμίας των αποστολέων.

Τέσσερις από τις δικές σας ιστορίες θα γίνουν σποτ με γνωστούς /ές ηθοποιούς στους πρωταγωνιστικούς ρόλους, οι οποίοι/ες αφιλοκερδώς στηρίζουν αυτή την προσπάθεια, όπως η Μαρία Σολωμού, η Ναταλία Δραγούμη, ο Ακύλλας Καραζήσης,ο Γιώργος Καραμίχος, ο Στέλιος Μάινας μεταξύ άλλων. Επίσης αφιλοκερδώς, τη μουσική των σποτ θα υπογράψει ηΑντριάνα Μπάμπαλη, τα σενάρια η Μανίνα Ζουμπουλάκη και τη σκηνοθεσία η Όλγα Μαλέα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.