Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 1 Ιουλίου 2017

"Έμαθα να σέβομαι και να τιμώ τους συγχωριανούς μου"

Του Γιώργου Τσιμπούκα
Οι υπεύθυνοι του Πολιτιστικού Συλλόγου Ευκαρπίας  "Το Λαβάς" δυστυχώς χθες το βράδυ "υπερέβησαν τα εσκαμμένα". Διοργάνωσαν γλεντοκόπια, άνευ λόγου και αιτίας και στη μικρή κοινωνία του χωριού δεν υπολόγισαν τίποτα και κανένα.
Αναρωτιέμαι, που είναι ο πολιτισμός σας, που είναι ο σεβασμός και η ανθρωπιά σας; 

Aοργά το απόγευμα κηδέψαμε ένα νέο συγχωριανό μας και αμέσως μετά άρχισαν οι ορχήστρες και τα τραγούδια στη διαπασών! Μετέτρεψαν το Δημοτικό Σχολείο σε κέντρο διασκέδασης, ενώ έχουν κτίριο και όλο το βράδυ μέχρι το πρωί (06:00) δεν άφησαν κανένα να ξεκουραστεί. Ξενυχτήσαμε στα σπίτια μας με την ένταση της μουσικής στο τέρμα.

Κανένας σεβασμός στους πενθούντες, κανένας σεβασμός στους εργαζόμενους, τους ηλικιωμένους και τα παιδιά, που ήθελαν να κοιμηθούν. Η κατάσταση ήταν απαράδεκτη, χωρίς καμία ευαισθησία, καμία ανθρωπιά, για τους χωριανούς μας που δεν συμμετείχαν.

Ειλικρινά λυπάμαι και ντρέπομαι για την κατάντια του Συλλόγου, που μόνο Πολιτιστικός δεν μπορεί να λέγεται
.

Η απάντηση μου είναι άμεσα δ ι α γ ρ α φ ή .

Γιατί εγώ έμαθα να σέβομαι και να τιμώ τους συγχωριανούς μου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.