Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 18 Ιουλίου 2017

Ο Κιλκισιακός ευχαριστεί...

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Η συμμετοχή στα προγράμματα ΕΣΠΑ ήταν τεράστια και ο Κιλκισιακός σας ευχαριστεί όλους για την εμπιστοσύνη σας. Φυσικά ο κάθε ένας μπορεί να συνεχίζει να εγγράφεται στα τμήματα της ΣΧΟΛΗΣ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού, που φέτος θα λειτουργήσει υπό την εποπτεία του τεχνικού διευθυντή Τόνι Γκονζάλεζ.
Με την εγγραφή σας οι παροχές είναι πολλές, καθώς μέλημά μας είναι το κάθε παιδί να έχει όλα τα απαραίτητα εφόδια, αναλογιζόμενοι πάντα και την εποχή.
Ο Κιλκισιακός έχει φροντίσει να έχει τη μεγαλύτερη εγκατάσταση επί της οδού Παπαλουκά εκεί που θα λαμβάνουν χώρα πολλές δραστηριότητες για τους μικρούς μας φίλους.

Επίσης διαθέτει γήπεδο με φυσικό χόρτο κανονικών διαστάσεων στις εγκαταστάσεις του Σαλάτς και πλούσια υλικοτεχνική υποδομή, με το Αθλητικό Κέντρο στο Σταυροχώρι να είναι έτοιμο να υποδεχθεί και αυτό τους λιλιπούτειους αθλητές.

Περισσότερες πληροφορίες για εγγραφές στο τηλέφωνο 6944 277 781.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.