Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 4 Ιουλίου 2017

Flower Market στο Άμστερνταμ - Γιατί όχι και στο Κιλκίς; (32 φωτογραφίες)

Γράφει και φωτογραφίζει ο Πάνος Γεωργιάδης
Και σε ποιον άνθρωπο δεν αρέσει η ομορφιά των λουλουδιών! Όταν θέλουμε να εκφράσουμε τη χαρά μας ή τον ερωτά μας, προσφέρουμε λουλούδια. 

Σε γιορτές, επετείους, γάμους, βαφτίσια, αποφοιτήσεις κ.α. τα λουλούδια αποτελούν αναπόσπαστο κομμάτι της κάθε εκδήλωσης. 

Ακόμη και στη λύπη πάλι λουλούδια θα δώσουμε. Η αισθητική που μεταφέρουν, η φροντίδα που χρειάζονται, τα χρώματα, οι μυρωδιές, οι συνθέσεις, μόνο θετικά μπορούν να επηρεάσουν τα συναισθήματα των ανθρώπων. 

Αν τα θέλετε όλα αυτά μαζεμένα, τότε υπάρχει μια αγορά που μάλλον αξίζει να επισκεφτείτε. Το Flower Market βρίσκεται στο κέντρο του Άμστερνταμ και λειτουργεί από το 1862. Δεν θα λέγαμε πως είναι ιδιαίτερα μεγάλη, αλλά σίγουρα θα καλύψει τις απαιτήσεις των περισσοτέρων. 

Θα βρείτε δεκάδες είδη λουλουδιών με έμφαση φυσικά στις περίφημες τουλίπες που πωλούνται σε κάθε είδους μορφή, σύνθεση και συσκευασία. Μεγάλη επίσης και η ποικιλία βολβών για να τα μεταφυτεύσετε στο σπίτι σας, αλλά και συσκευασιών για σουβενίρ, δώρα κτλ Μην παραξενευτείτε επίσης αν δείτε σπόρους κάνναβης η οποία πωλείται μεν εκεί ελεύθερα, αλλά μάλλον θα έχετε προβλήματα αν την εισάγετε στη χώρα. 

Η αγορά λουλουδιών του Άμστερνταμ λειτουργεί από Δευτέρα έως Σάββατο από τις 09:00 έως τις 17:30 και την Κυριακή από τις 11:30 έως τις 17:30 και βρίσκεται στο κανάλι Singel μεταξύ του Koningsplein και του Muntplein. Γιατί όχι και στο Κιλκίς;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.