Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 25 Αυγούστου 2017

Συνεχίζονται οι εργασίες συντήρησης της 4ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου

Την εκτέλεση των υπολειπόμενων εργασιών συντήρησης και στα δύο ρεύματα της 4ης Επαρχιακής Οδού Θεσσαλονίκης – Ωραιοκάστρου συνεχίζει η Διεύθυνση Τεχνικών Έργων της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας την ερχόμενη εβδομάδα, από τη Δευτέρα 28 Αυγούστου έως και την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017.
Αναλυτικότερα, ο προγραμματισμός των εργασιών έχει ως εξής:
Τη Δευτέρα 28 Αυγούστου και την Τρίτη 29 Αυγούστου 2017 θα είναι κλειστή η άνοδος του Ωραιοκάστρου (μεκατεύθυνση δηλαδή προς Ωραιόκαστρο). 

Τόσο τα οχήματα όσο και τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. θα εξυπηρετούνται μέσω παράκαμψης ακολουθώντας τη διαδρομή Θεσσαλονίκης – αριστερή στροφή στο φωτεινό σηματοδότη (Λεωφ. Άλσους –μόνο για λεωφορεία) – Φυλλίρας – Θερμαϊκού – Παναγίας Σουμελά – Αεροδρομίου – Κονταξοπούλου και θα επανέρχονται στην οδό Θεσσαλονίκης. Στην κάθοδο η κυκλοφορία θα διεξάγεται κανονικά.

Την Τετάρτη 30 Αυγούστου και την Πέμπτη 31 Αυγούστου 2017 θα είναι κλειστή η κάθοδος. Κατά το διάστημα αυτό θα παραμείνει αποκλεισμένη η κάθοδος από τη συμβολή των οδών Θεσσαλονίκης – Κονταξοπούλου μέχρι τησυμβολή της οδού Θεσσαλονίκης με ανώνυμη αγροτική οδό. 

Η κυκλοφορία των οχημάτων στο δεξιό τμήμα ανόδουθα είναι αδιάκοπη. Τα οχήματα και τα λεωφορεία του Ο.Α.Σ.Θ. με κατεύθυνση προς Θεσσαλονίκη θα εξυπηρετούνται μέσωπαράκαμψης ακολουθώντας τη διαδρομή Θεσσαλονίκης – Κονταξοπούλου – Αεροδρομίου – Παναγίας Σουμελάς – Θερμαϊκού – Φυλλίρας – Λεωφ. Άλσους (μόνο για λεωφορεία) και θα επανέρχονται στην οδό Θεσσαλονίκης από τη Λεωφόρο Άλσους με δεξιά στροφή στο φωτεινό σηματοδότη.

Ήδη έχει γίνει η σχετική συνεννόηση με τη Διεύθυνση Τροχαίας Θεσσαλονίκης, ώστε να γίνουν οι απαραίτητες κυκλοφοριακές ρυθμίσεις για την ασφαλέστερη διεξαγωγή της κυκλοφορίας στη διάρκεια των εργασιών.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.