Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

Χατζησάββας: "Σύριζα και Ανέλ νομοθετούν υπέρ των λαθρομεταναστών με τα χρήματα των Ελλήνων"


Δελτίο τύπου Χ. Χατζησάββα
O συναγωνιστής και βουλευτής Κιλκίς Χρήστος Χατζησάββας κατά την ομιλία του για το νομοσχέδιο του υπουργείο Υγείας αρχικά είπε ότι ο Σύριζα προσπαθεί να παρουσιάσει στους ψηφοφόρους του ένα μαρξιστικό-λενινιστικό-κομμουνιστικό προφίλ, αλλά στην πραγματικότητα εφαρμόζει καπιταλιστικές και μνημονιακές πολιτικές.
Σημείωσε ότι οι υπουργοί του Σύριζα, Πολάκης και Ξανθός παραβαίνουν τους κοινοβουλευτικούς κανόνες και δεν απαντούν στις ερωτήσεις της Χρυσής Αυγής, ενώ παράλληλα υπενθύμισε στους νεοδημοκράτες ότι αυτό ξεκίνησε από υπουργούς του Σαμαρά.

Σχετικά με το νομοσχέδιο είπε ότι η «μεταρρύθμιση» θυμίζει πρότυπα υπανάπτυκτων χωρών και στην συνέχεια τοποθετήθηκε επί των τροπολογιών. Σχετικά με την τροπολογία με τίτλο «Δαπάνες του υπουργείου Εθνικής Άμυνας για την μεταφορά προσφύγων και μεταναστών» κατήγγειλε την συγκυβέρνηση Σύριζα-Ανέλ ότι νομοθετεί υπέρ των λαθρομεταναστών με τα χρήματα των δοκιμαζόμενων Ελλήνων!



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.