Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 7 Αυγούστου 2017

Πήρε τερματοφύλακα από την Super League ο Κιλκισιακός

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός ανακοινώνει την απόκτηση του τερματοφύλακα Νίκου Κολιοφούκα  21 ετών. Ο νεαρός γκολκίπερ προέρχεται από τον ΠΑΣ Γιάννενα, με την Κ20 του οποίου ήταν βασικός, ενώ τα τελευταία τρία χρόνια ήταν επαγγελματίας με τον "Αγιαξ" της Ηπείρου. 
Έχει αγωνιστεί επίσης στη Γ΄ Εθνική με τον Θεσπρωτό.

Ο Κολιοφούκας έδωσε τα χέρια με την διοίκηση του ΑΟΚ το μεσημέρι της Δευτέρας, και θα επιστρέψει για μόνιμη εγκατάσταση στο Κιλκίς τη Τετάρτη, που θα έχει και τη πρώτη γνωριμία με τους νέους του συμπαίκτες και τον προπονητή Λεωνίδα Υφαντίδη.

Νίκο καλώς ήρθες στη μεγάλη οικογένεια του Κιλκισιακού.

Δουλειά, δουλειά, δουλειά
Διπλές προπονήσεις για τους ποδοσφαιριστές του Κιλκισιακού, με το βάρος το πρωί να πέφτει στη φυσική κατάσταση, και το απόγευμα να πραγματοποιούνται συνδυαστικές ασκήσεις με μπάλα, ούτως ώστε να αρχίζουν να "βγαίνουν" οι αυτοματισμοί στο γήπεδο.

Το πρωί της Τρίτης ο Λεωνίδας Υφαντίδης θα περιμένει τους παίκτες του στο γυμναστήριο, ενώ το απόγευμα θα υπάρξει και πάλι προπόνηση στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.