Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου 2017

2ο Camp αξιολόγησης νέων από την ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Κιλκίς

Ανακοίνωση Ακαδημίας Ποδοσφαίρου Αλέξανδρος Κιλκίς
Η ΠΑΕ ΠΑΟΚ σε συνεργασία με την Ακαδημία Ποδοσφαίρου ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ διοργανώνει το 2ο Camp Αξιολόγησης νεαρών ποδοσφαιριστών στο Κιλκίς με σκοπό την ανίχνευση ταλαντούχων ποδοσφαιριστών για τη στελέχωση των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ.
Το Camp θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου στο Αθλητικό Κέντρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ σε συνέχεια του πρώτου Camp που έγινε από το τμήμα Scouting του ΠΑΟΚ στις 30 Απριλίου στο Δημοτικό Στάδιο Κιλκίς.

Δικαίωμα συμμετοχής έχουν :

Α) Οι ποδοσφαιριστές που δεν συμμετείχαν στο 1ο Camp και

Β) Οι ποδοσφαιριστές που συμμετείχαν στο 1ο Camp και θα ειδοποιηθούν για μια δεύτερη συμμετοχή, ανεξάρτητα σε ποια Ακαδημία ανήκουν ή αθλούνται (με πρότερη ενημέρωση του υπευθύνου) και είναι γεννηθέντες κατά τις χρονολογίες από 2004 έως και 2009.

Η Δήλωση Συμμετοχής γίνεται έγκαιρα στο τηλέφωνο 6944351456 με ταυτόχρονη γνωστοποίηση της θέσης στην οποία αγωνίζεται ο ποδοσφαιριστής. Τα στοιχεία τηρούντα στην Ειδική Ατομική Κάρτα Ποδοσφαιριστή που έχουν προβλέψει και αποστείλει οι υπεύθυνοι των Τμημάτων Υποδομής της ΠΑΕ ΠΑΟΚ. 

Οι αθλητές θα πρέπει να προσέρχονται στο Αθλητικό Κέντρο ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ τουλάχιστον 30' πριν την προκαθορισμένη για την ηλικία τους ώρα με αθλητική στολή, ποδοσφαιρικά παπούτσια και επικαλαμίδες. 

Το πρόγραμμα έχει ως εξής :

Κυριακή 9 Σεπτεμβρίου
17.00 οι γεννηθέντες το 2008 & 2009

18.00 οι γεννηθέντες το 2007

19.00 οι γεννηθέντες το 2006

20.00 οι γεννηθέντες το 2004 & 2005


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.