Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Επιδείξεις της "Τόλμης" Κιλκίς στην Εμποροπανήγυρη 2017

Δελτίο τύπου "Τόλμης" Κιλκίς
Η καθιερωμένη εμποροπανήγυρη που πραγματοποιείται επί σειρά ετών στην πόλη του Κιλκίς διεξήχθη και τη φετινή χρονιά στις συγκεκριμένες ημερομηνίες. Είναι θεσμός πλέον και υποστηρίζεται συνολικά από όλους τους πολίτες.
Έχει μεγάλη σημασία να στηρίζεις την όλη προσπάθεια που καταβάλλεται από το Δήμο Κιλκίς και τους αρμόδιους από το Τμήμα Πολιτισμού Αντιδήμαρχο κ. Δημήτριο Τσαντάκη και τους συνεργάτες του. 

Μέσα στο πλαίσιο της αναβάθμισης της εμποροπανήγυρης και της ποιότητας αυτής η ενσωμάτωση του αθλητισμού στο πρόγραμμα ήταν πολύ σημαντική τόσο πιστεύουμε για τη διοργάνωση αλλά και όλων των ενδιαφερομένων προβάλλοντας το έργο τους όσο δύναται για τον καθένα. 

Σε αυτή τη διοργάνωση συμμετείχε και ο Α.Σ. Η Τόλμη Κιλκίς πραγματοποιώντας δυο επιδείξεις, την Πέμπτη 7/9/2017 στο δημοτικό πάρκο ( Κήπος ) και το Σάββατο 9/9/2017 στην 21η Ιουνίου μπροστά στο καφέ Va Bene. H ομάδα αποτελείτο από 20 αθλητές-ριες με πρόγραμμα του ολυμπιακού αθλήματος Taekwondo WTF. 

O τρόπος και ο στόχος της παρουσίασης, αντιπροσωπεύοντας μέσα από το σύλλογο το άθλημά μας, ήταν η δυνατότητα και ικανότητα να εκτελείς σωστά με τεχνική και καλή προετοιμασία. Οι εξειδικευμένες τεχνικές έφεραν όλη την ομάδα σε ένα αξιοπρεπή επίπεδο πιστεύουμε.

Η πειθαρχία και σεβασμός στον εαυτό μας πρώτα από όλα είναι βασικά στοιχεία για να προχωρήσεις. Με την ολοκλήρωση της επίδειξης πραγματοποιήθηκε η απονομή στη Χάλκινη Ολυμπιονίκη μας το 2017 Φουλεδάκη Μαρία και είναι χαρά και τιμή για την πόλη μας και την Ελλάδα μια τόσο μεγάλη επιτυχία. Άξια θαυμασμού η Μαρία με ένα μεγάλο μπράβο που κατάφερε να ανεβάσει την Ελληνική σημαία ψηλά.

Συγχαρητήρια έδωσαν σε όλη την ομάδα επίδειξης για την άψογη παρουσία όπως και τα μέλη του συλλόγου που στήριξαν την προσπάθεια και τον Δήμο για την οργανωμένη διοργάνωση, ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Κουραλίδης Παύλος και οι προπονητές Λεμονίδης Γεώργιος. Λεμονίδης Σταύρος και Λεμονίδης Μιλτιάδης δηλώνοντας ότι ο σύλλογος στηρίζει την προσπάθεια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.