Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 12 Σεπτεμβρίου 2017

Λήξη καλοκαιρινής εκστρατείας 2017 της Βιβλιοθήκης Κιλκίς

Δελτίο τύπου Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς
Η καλοκαιρινή εκστρατεία 2017 της Δημόσιας Κεντρικής Βιβλιοθήκης Κιλκίς με τίτλο: «Από σημείο σε σημείο, Καλοκαιρινή εκστρατεία ανάγνωσης και δημιουργικότητας 2017 », η οποία έγινε σε συνεργασία με το Δίκτυο Ελληνικών Βιβλιοθηκών με επικεφαλής την Εθνική Βιβλιοθήκη της Ελλάδος, έφτασε στο τέλος της!
Από τις 16 Ιουνίου έως και τις 8 Σεπτεμβρίου πραγματοποιήθηκαν 19 δράσεις και συμμετείχαν 278 παιδιά, ηλικίας από 5 έως 14 ετών. Κατά την διάρκεια της εκστρατείας τα παιδιά ζωγράφισαν στα ατελιέ του Τζάκσον Πόλλοκ και του Βασίλι Καντίνσκι, ταξίδεψαν στα ίχνη του Φιλέα Φογκ, συνάντησαν τέρατα της ελληνικής μυθολογίας, έκαναν πειράματα με τον ηλεκτρισμό, έπαιξαν επιτραπέζια παιχνίδια, έψησαν υπέροχες βάφλες, έκαναν νέους φίλους, διασκέδασαν, άκουσαν ιστορίες και διάβασαν βιβλία!

Η καλοκαιρινή εκστρατεία δεν θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί χωρίς την πολύτιμη συμβολή των εθελοντών της Βιβλιοθήκης, οι οποίοι για άλλη μια χρονιά στήριξαν εμπράκτως την προσπάθειά μας. Θέλουμε να ευχαριστήσουμε από καρδιάς τους Αθηνά Τσιρίκα, Σοφία Μιχαηλίδου, Ελένη Αναστασιάδου, Στέλλα Κουσουλέντη, Νίκο Δραγανίδη, Καλλιόπη Μητσακάκη, Γεωργία Θαμνίδου, Τάσο Κεμεντσετσίδη, Γιώργο Πολυχρονιάδη, Μαρία Παπαδοπούλου, Ερατώ Παπαδοπούλου, Νικολέτα Τσεσμετζίδου, Ελένη Τσιρώνη, Νίκη Παυλίδου, Κατερίνα Μπόσκου, Μαρία Μιχαηλίδου, Ζωή Ευθυμίου, Τάνια Ευθυμίου, για το χρόνο τους, τις ιδέες τους, τον ενθουσιασμό τους. Τέλος, θέλουμε να ευχαριστήσουμε για τη συνεργασία την Εφορεία Αρχαιοτήτων Κιλκίς, το Σύλλογο Εθελοντών ΟΜΝΕΣ, τη Διεύθυνση του 1ου Γυμνασίου Κιλκίς καθώς και το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων και Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Περιφερειακής Ενότητας Κιλκίς «Νηρέας» .

Ανανεώνουμε το ραντεβού μας για το επόμενο καλοκαίρι.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.