Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Διήμερη εξόρμηση στον Όλυμπο – κορυφή Μύτικας (2.917μ.)

Ανακοίνωση Ορειβατικού Συλλόγου Κιλκίς
Το Σαββατοκύριακο 7 και 8 Οκτωβρίου 2017 προγραμματίζεται διήμερη εξόρμηση του Συλλόγου στον Όλυμπο, με διανυκτέρευση στο καταφύγιο της Ε.Ο.Δ. στη θέση «Πετρόστρουγκα» στα 2.000μ. 
Πρόκειται για νέο σχετικά και πανέμορφο καταφύγιο, ολοκάθαρο και οργανωμένο στο οποίο υπάρχει η δυνατότητα για γεύματα και ροφήματα. Η αφετηρία της ανάβασης είναι από τη θέση Γκορτσιά στα 1.000μ., ο χρόνος ανάβασης έως το καταφύγιο είναι 2,5 – 3 ώρες. 

Το πρωί της επόμενης ημέρας θα πραγματοποιηθεί ανάβαση στην ψηλότερη κορυφή (Μύτικας) στα 2.917μ. ή εναλλακτικά στην κορυφή Προφήτης Ηλίας στα 2.802μ. Θα ακολουθήσει επιστροφή στο καταφύγιο για ανασυγκρότηση και επιστροφή στην πόλη μας.

Καλό θα είναι να φροντίσει ο καθένας εκτιμώντας τον καιρό για τα προσωπικά του είδη (sleeping-bag, σκούφος, γάντια, ρούχα κ.ά). Έχουμε κάνει ήδη κράτηση 30 κρεβατιών – περιμένουμε τις δηλώσεις σας.

Εκτιμήστε την εποχή και τις καιρικές συνθήκες, ώστε να προετοιμαστείτε κατάλληλα με ρουχισμό και εξοπλισμό.

Αρχηγός εξόρμησης: Κομπατσιάρης Αντώνης (6945104026)

Εκκίνηση: Το πρωί του Σαββάτου 7 Οκτωβρίου στις 08:00 πμ., από πλατεία Ειρήνης με ιδιωτικά οχήματα.

Ώρες πορείας : 3 (έως καταφύγιο) 3 (έως κορυφή)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.