Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 16 Σεπτεμβρίου 2017

Στο Δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη για ενημέρωση ο Γ. Γεωργαντάς

Δελτίο τύπου Γ. Γεωργαντά
Στο πλαίσιο των δράσεων της Νέας Δημοκρατίας για την 82η ΔΕΘ πραγματοποιήθηκε χθες, 15 Σεπτεμβρίου 2017 , επίσκεψη κλιμακίου στελεχών της Νέας Δημοκρατίας στο Δήμο Πυλαίας- Χορτιάτη προκειμένου να γίνει παρουσίαση καινοτόμων ηλεκτρονικών υπηρεσιών υποβολής αιτημάτων από τους δημότες οι οποίες εφαρμόζονται στο Δήμο. 
Στο κλιμάκιο συμμετείχε ο Τομεάρχης Διοικητικής Ανασυγκρότησης – Βουλευτής Κιλκίς Γεώργιος Γεωργαντάς, ο Αναπληρωτής Τομεάρχης Ναυτιλίας και Νησιωτικής Πολιτικής –Βουλευτής Λέσβου Χαράλαμπος Αθανασίου, ο Βουλευτής Χαλκιδικής Γιώργος Βαγιωνάς και ο Γραμματέας Τοπικής Αυτοδιοίκησης της Νέας Δημοκρατίας Τάσος Γαϊτάνης. 

Ο Δήμαρχος Πυλαίας- Χορτιάτη και τα στελέχη του Δήμου εξήγησαν στους Βουλευτές τα οφέλη από τη συγκεκριμένη ηλεκτρονική υπηρεσία καθώς οι δημότες μέσω αυτής μπορούν να υποβάλουν ηλεκτρονικά τα αιτήματά τους προς το Δήμο χωρίς τη φυσική τους παρουσία. 

Ακόμα μπορούν άμεσα να ενημερώνουν τις υπηρεσίες του Δήμου για τα προβλήματα τους. Τέλος μέσα από αυτή την εφαρμογή ενημερώνονται για την πρόοδο των αιτημάτων τους ανά στάδιο και για την τελική τους διεκπεραίωση.

Η συγκεκριμένη πρωτοβουλία μειώνει τη γραφειοκρατία και βελτιώνει την καθημερινότητα των πολιτών και γι’ αυτό το λόγο θα βραβευτεί ο Δήμος στην Αθήνα στις 5 Οκτωβρίου στον διαγωνισμό «Βest City Awards 2017».





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.