Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

Δυναμικά ξεκινά ακαδημία ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος" Κιλκίς

Δελτίο τύπου ακαδημίας ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος"  Κιλκίς 
Η μεγάλη προσέλευση παιδιών ήταν ένα από τα πιο εμφανή χαρακτηριστικά στην έναρξη του φετινού ετήσιου κύκλου προπονήσεων της ακαδημίας ποδοσφαίρου "Αλέξανδρος"  Κιλκίς
Ο αριθμός των εγγραφών ξεπέρασε και την πιο αισιόδοξη προσδοκία και συνεχίζεται να αυξάνει. Τα παιδιά στελεχώνουν τα ολιγομελή και ομοιογενή τμήματα για τα οποία φρόντισαν οι υπεύθυνοι της Ακαδημίας και ήδη ολοκλήρωσαν με περίσσια διάθεση τον πρώτο εβδομαδιαίο κύκλο προπονήσεων. 

Η οργάνωση, οι άρτιες γηπεδικές εγκαταστάσεις και το επιστημονικά καταρτισμένο προσωπικό εγγυώνται άλλη μια ποδοσφαιρική χρονιά με αυξημένα ποιοτικά χαρακτηριστικά της προπονητικής διαδικασίας. 

Μέσα από αυτήν αναπτύσσεται όχι μόνο η αμιγώς ποδοσφαιρική εκπαίδευση ενός ποδοσφαιριστή αλλά θα επιτευχθούν και οι πνευματικοί, ψυχοκινητικοί και κοινωνικοί στόχοι που δομούν την ολοκληρωμένη προσωπικότητα ενός αθλητή. 

Έννοιες όπως ο σεβασμός, το ομαδικό πνεύμα, η επιμονή, οι αξίες του ευ αγωνίζεσθαι, το τίμιο παιχνίδι και η αθλητική πειθαρχία είναι μοναδικής αξίας στην καλλιέργεια του χαρακτήρα ενός παιδιού. Το μαγικό ταξίδι στον κόσμο του παιδικού ποδοσφαίρου συνεχίζεται.

Σας περιμένουμε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.