Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 26 Σεπτεμβρίου 2017

Σε εντατικούς ρυθμούς οι παίδες του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς
Στην τελική ευθεία έχει μπει η προετοιμασία του Παιδικού τμήματος του Αλέξανδρου ενόψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος της ΕΠΣ Μακεδονίας, στο οποίο θα συμμετάσχει η Ακαδημία μετά από αρκετά χρόνια. 
Ήταν το 2008 όταν οι Παίδες του Αλέξανδρου κατάφεραν μετά από μια ξέφρενη πετυχημένη πορεία να φτάσουν στους 4 του Παιδικού Πρωταθλήματος της ΕΠΣΜ, αποκλείοντας στους 8 την ομάδα του Ηρακλή Θεσσαλονίκης και χάνοντας …στα σημεία από την ομάδα του Απόλλωνα Καλαμαριάς με σκορ 1-0 με προπονητή τότε τον νυν Τεχνικό Υπεύθυνο της Ακαδημίας τον κ. Νίκο Μούρο.

Το Σάββατο , λοιπόν, οι Παίδες του Αλέξανδρου θα έχουν την ευκαιρία να ξεκινήσουν ένα ανταγωνιστικό πρωτάθλημα , το οποίο θα τους δώσει τις αγωνιστικές εμπειρίες που θα τους είναι απαραίτητες στην επίτευξη των στόχων της φετινής χρονιάς και όχι μόνο. Στο πρώτο τους παιχνίδι θα αντιμετωπίσουν εκτός έδρας την ομάδα του Ιωνικού στο γήπεδο Διαβατών.

Ο προπονητής τους κ. Βασίλης Παμπορίδης είναι απόλυτα ευχαριστημένος από τη διάθεση των ποδοσφαιριστών του οι οποίοι μάλιστα στο τελευταίο φιλικό με αντίπαλο την Ακαδημία της Λητής κατάφεραν να πιάσουν πολύ καλή απόδοση σε ένα νικηφόρο παιχνίδι με σκορ 2-1. 

Το σκορ άνοιξε ο Κατσάρας στο 14' με σουτ μέσα από την περιοχή και ο Σπασόπουλος στο 55' με εκπληκτικό σουτ λίγο έξω από την περιοχή στο γάμα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.