Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 9 Σεπτεμβρίου 2017

Έκτακτη ανακοίνωση ΔΕΥΑΚ: "Δύο μεγάλες διαρροές στο δίκτυο ύδρευσης του Κιλκίς"

Φωτογραφία Αρχείου
Ανακοίνωση ΔΕΥΑ Κιλκίς
Ενημερώνονται οι καταναλωτές της πόλης του Κιλκίς ότι από το βράδυ της Παρασκευής 8 Σεπτεμβρίου 2017 τέθηκε εκ νέου εκτός λειτουργίας το αντλιοστάσιο ύδρευσης Σταυροχωρίου, λόγω δύο μεγάλων διαρροών στον αγωγό τροφοδοσίας νερού.
Η αποκατάσταση των βλαβών θα διαρκέσει έως το βράδυ του Σαββάτου 9 Σεπτεμβρίου 2017.

Εάν η ποσότητα νερού που παροχετεύεται από το αντλιοστάσιο Γαλλικού δεν είναι επαρκής, θα διακοπεί η υδροδότηση στην ευρύτερη περιοχή κάτω από την οδό 21ης Ιουνίου από τις 12:00πμ έως 5:00μμ.

Παρακαλούνται όλοι οι καταναλωτές να κάνουν οικονομία στο νερό, για να λειτουργήσει ομαλά η εμποροπανήγυρη και να μην στερηθούν το νερό όσοι έχουν ακίνητο σε ψηλά σημεία της πόλης.

Ελπίζουμε ότι από αύριο το πρωί, Κυριακή 10 Σεπτεμβρίου 2017 θα έχει ομαλοποιηθεί πλήρως η κατάσταση.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.