Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου 2017

«Με το δεξί» μπήκε ο Σεπτέμβρης για τα δελφίνια του Αλέξανδρου Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αλέξανδρου Κιλκίς 
Τα δελφίνια του Αλέξανδρου Κιλκίς εντυπωσίασαν αυτή τη φορά το κοινό του Λαγκαδά, την Παρασκευή πρώτη του μήνα!Επιδεικνύοντας άριστη τεχνική κατάρτιση,αθλητικό πνεύμα ευγενούς άμιλλας, και πάνω από όλα ήθος και πάθος,σάρωσαν τα μετάλλια:5 χρυσά,5 αργυρά και 4 χάλκινα.

Οι γονείς, οι φίλοι και όλοι οι παριστάμενοι παρακολούθησαν μια άψογη διοργάνωση, της οποίας την ευθύνη είχε ο Κένταυρος Λαγκαδά.

Η διοίκηση του Αλέξανδρου Κιλκίς, άοκνος αρωγός ΚΑΙ στο κολυμβητικό τμήμα, εξασφαλίζοντας τις ιδανικές συνθήκες για το άθλημα και παρέχοντας υψηλής ποιότητας υπηρεσίες, συγχαίρει τους αθλητές και καμαρώνει για τους καρπούς των πέντε χρόνων κολύμβησης.

Την αποστολή αποτελούσαν:
Αμοιρίδου Ελ.,Τσάτση Χρ.,Τσάτσης Στ.,Χούρης Γ.,Χούρη Ανρ., Παρασκευάς Στ., Σακαρέλη Μ., Δημητριάδου Μαρ., Τριανταφυλλίδου Σ., Καραφουλίδου Ε., Κουλίδης Νικ., Κουλίδου Αμ., Τριανταφυλλίδης Σωκρ., Παρασκευοπούλου Κ., Χνιτίδης Σ., Τσιμπουσλής Πασχ., Τσιμπουσλή Μ., Κουτσιμάνης Αστ., Μαυρίδης Αθ., Ξανθοπούλου Μ., Μούσμουλα Μαρ.

Συνόδευε ο προπονητής των αγωνιστικών τμημάτων του Αλέξανδρου Κιλκίς, καθηγητής φυσικής αγωγής, Χρήστος Γιοβάς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.