Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Έναρξη προετοιμασίας για τους ποδηλάτες του ΑΙΑΝΤΑ Κιλκίς

Δελτίο τύπου Αίαντα Κιλκίς
Η ακαδημία ποδηλασίας για παιδιά 6 ετών και άνω ξεκινάει και φέτος με διάθεση και όρεξη για να καταφέρει το μέγιστο. Ήδη τα τμήματα έχουν ξεκινήσει προετοιμασία διάρκειας 2 εβδομάδων με σκοπό την πιο ομαλή ένταξη των παιδιών στην φετινή αγωνιστική χρόνια.
Στόχος της ακαδημίας είναι η ενασχόληση των παιδιών με τον αθλητισμό, η καλλιέργεια αθλητικού πνεύματος και η δημιουργία ποδηλατικής κουλτούρας σε μια εποχή που εγκυμονεί τόσους κινδύνους για τα παιδιά μας.

Δημιουργώντας τρία αγωνιστικά τμήματα ηλικίας 6-9 ετών, 9-11 ετών και 11 και άνω θέλουμε να καθιερώσουμε την ποδηλασία σαν άθλημα στην συνείδηση των νέων μέσω της συμμετοχής μας σε όσον το δυνατό περισσότερους διασυλλογικούς αγώνες αλλά και πρωταθλήματα. 

Επιπλέον στοχεύουμε στην διαπαιδαγώγηση των παιδιών για χρήση του ποδηλάτου ως μέσο μετακίνησης μέσα στην πόλη με γνώμονα πάντα την ασφάλεια του αναβάτη και τους κανόνες οδικής κυκλοφορίας.

Οι εγγραφές ξεκίνησαν, πληροφορίες καθημερινά στο κατάστημα:
Ο ΠΟΔΗΛΑΤΗΣ 21ης Ιουνίου 14 Τ.2341076964
Υπεύθυνος Τμήματος: Μελίδης Χρήστος Τ. 6988329438

Ελάτε να κάνουμε ποδήλατο παρέα!

Επιπλέον του τμήματος Ποδηλασίας, στον Α.Σ. ΑΙΑΣ ΚΙΛΚΙΣ λειτουργούν τμήματα Κλασσικού αθλητισμού (Στίβος), Τζούντο, Ενόργανης Γυμναστικής, Άρσης Βαρών, Σκάκι και Βόλεϊ όπου διδάσκουν καταξιωμένοι προπονητές.
Η συμμετοχή σε ΟΛΑ ΤΑ ΤΜΗΜΑΤΑ του συλλόγου είναι ΔΩΡΕΑΝ μέσω ΕΣΠΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.