Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 17 Σεπτεμβρίου 2017

Διπλό στη Κατερίνη για τον Κιλκισιακό

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Το απόγευμα της Κυριακής ο Κιλκισιακός βρέθηκε στη Κατερίνη και έδωσε φιλικό αγώνα με τον Πιερικό. Εξαιρετική παρουσία για την ομάδα του Λεωνίδα Υφαντίδη που πήρε τη νίκη με 2-0.
Ένα ωραίο παιχνίδι μπροστά σε αρκετό κόσμο, με φάσεις εκατέρωθεν από τις δύο πλευρές, με τον Κιλκισιακό να είναι ανώτερος, και να χειροκροτείται για την εμφάνισή του από τους φίλους του Πιερικού.

Δίχως γκολ ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, με τους Κιλκισιώτες να ανοίγουν το σκορ στο 70' όταν έπειτα από όμορφο συνδυασμό ο Γιώργος Μοσχάκης βρήκε τον Χρήστο Παναγιωτόπουλο που ξεπέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο και έκανε το 1-0.

Στο 90' ο ΑΟΚ έβγαλε μια αντεπίθεση για σεμινάριο, με τον Δημήτρη Δρόσο να κινείται ταχύτατα και να σπάει στον Χρήστο Παρπουτσή που με πλασέ στη κίνηση διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

Τη Κυριακή η ομάδα μας αγωνίζεται σε νέο φιλικό στην Αριδαία. Αύριο είναι η κλήρωση του πρωταθλήματος.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ:
Κολιοφούκας, Δρόσος, Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Μίλκας (30' Μούδιος-65' Πολύζος), Μπελίτσας, Λογγινίδης, Παναγιωτόπουλος (85' Παρπουτσής), Μοσχάκης (85' Αναστασιάδης), Καθάριος (75' Νικολαΐδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.