Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 1 Σεπτεμβρίου 2017

Παραστατίδης: "Να απομακρυνθεί η κεραία της Cosmote"

Δελτίο τύπου Θ. Παραστατίδη
Σε πρόσφατη επίσκεψη τους, η Συντονιστική Επιτροπή των κατοίκων της περιοχής 15 Μαρτύρων Κιλκίς και ο Σύλλογος Γονέων και Κηδεμόνων του 3ου και 7ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς, του 3ου Νηπιαγωγείου, του 2ου ΕΠΑΛ και του 3ου Γυμνασίου Κιλκίς κατέθεσαν στον βουλευτή Υπόμνημα που αφορά την εγκατάσταση κεραίας κινητής τηλεφωνίας στη συγκεκριμένη περιοχή (15 Μαρτύρων) και σε πολύ κοντινή απόσταση από τις προαναφερόμενες Σχολικές Μονάδες.
Μετά την έκτακτη αυτή συνάντηση, ο βουλευτής προέβη στην εξής δήλωση:

«Καταρχήν θα πρέπει να ελεγχθεί αν έχει τηρηθεί η νομιμότητα εγκατάστασης και λειτουργίας της συγκεκριμένης κεραίας και αν πληρούνται όλοι οι κανόνες, ώστε να διασφαλίζεται επαρκώς η υγεία των πολιτών.

Ακόμη κι αν έχουν γίνει όλα μέσα στα νόμιμα πλαίσια, είναι γνωστό πως στο ΣΤΕ κι άλλα δικαστήρια της χώρας έχουν αποφανθεί πως το υφιστάμενο θεσμικό πλαίσιο δεν προφυλάσσει το περιβάλλον και τους κατοίκους.

Επομένως, χρέος της μεν Πολιτείας είναι να επανεξετάσει το νομικό και θεσμικό πλαίσιο εγκατάστασης κεραιών κινητής τηλεφωνίας και των δε φορέων του νομού να μεθοδεύσουν την απομάκρυνσή της λαμβάνοντας υπόψη πως δίπλα ακριβώς και σε πολύ κοντινή απόσταση υπάρχουν 5 Σχολικές Μονάδες στις οποίες φοιτούν μικροί και μεγάλοι μαθητές».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.