Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 6 Σεπτεμβρίου 2017

Επιτέλους! - Καθιερώνεται το «Kilkis Souvlaki Festival»

Καθιερώνεται το «Kilkis Souvlaki Festival»
➤Το ανακοινώνει σήμερα το βράδυ στο πανηγύρι η Δήμαρχος Κιλκίς κ. Φενέρ Μπαχτσέ
Τεράστια κέρδη για την τοπική οικονομία. Εκατοντάδες νέες θέσεις εργασίας 
Ίσως ανοίξει ξανά και η Nectarola, αλλά και ένα εργοστάσιο επεξεργασίας κρεάτων
Κιλκίς 2.019 μΧ
Του Αμπντουλάχ Καραπιπερίμ Καραπιπερίμ Άσε Πια Τα Πλούτη Και Τον Ιμπραήμ
Επιτέλους και ένα καλό νέο στην πόλη μας φέτος το 2019 μΧ! Η νεοεκλεγείσα δημοτική αρχή και υπό τις οδηγίες της νέας δημάρχου Κιλκίς, κυρίας Φενέρ Μπαχτσέ Ντολμά Πασά, έδωσε αμέσως το στίγμα της πολιτικής που θα ακολουθήσει το Κιλκίς του μέλλοντος στην πενταετία 2019-2024 μΧ.

Έτσι από του χρόνου 2.020 μΧ, καθιερώνεται ίσως το μεγαλύτερο γαστρονομικό φεστιβάλ της Κεντρικής Ευρώπης, Βαλκανίων, παραλίων Μικράς Ασίας, Ευξείνου Πόντου, Μαύρης Θάλασσας και λιμνών Πρέσπας και Δοϊράνης, που αναμένεται να προσελκύσει χιλιάδες επισκέπτες! Ο λόγος για το περίφημο «Kilkis Souvlaki Festival»!

Όπως δήλωσε αποκλειστικά στη Γνώμη Κιλκίς η κυρία Φενέρ: «Αυτό το Φεστιβάλ στην ουσία είναι η εξέλιξη της γνωστής Εμποροπανήγυρης Κιλκίς. Η οποία όμως με τα χρόνια έχασε τον πραγματικό της χαρακτήρα και στόχο. Η Εμποροπανήγυρη (το λέει και η λέξη), είναι ένα εμπορικό γεγονός όπου παλαιότερα υπήρχαν εκθέτες με γεωργικά μηχανήματα, τοπικά αγροτικά και κτηνοτροφικά προϊόντα του νομού, αλλά και εκθέματα από τα εργοστάσια της Βιομηχανικής περιοχής Σταυροχωρίου κτλ».

Συνεχίζοντας είπε:
«Η Εμποροπανήγυρη μετατράπηκε σε Σουβλακοπανήγυρη που όμως είχε και πάλι μεγάλη επιτυχία.  Έτσι αποφασίσαμε να εκμεταλλευτούμε αυτή τη δυναμική, αλλά πολύ πιο μεθοδικά και οργανωμένα, με κύριο σκοπό να βάλουν λεφτά στην τσέπη οι Κιλκισιώτες επιχειρηματίες και όχι οι ξένοι διερχόμενοι μικροπωλητές, όπως γίνεται μέχρι σήμερα. Εγώ σαν νέα Δήμαρχος Κιλκίς θα προσπαθήσω να βοηθήσω τους πολίτες του Κιλκίς και κανέναν άλλο.

Αυτοί με ψήφισαν, αυτοί με εμπιστεύτηκαν, αυτοί ελπίζουν σε εμένα για ένα καλύτερο μέλλον για αυτούς και τα παιδιά τους. Ο Αλλάχ είναι μεγάλος ! Λοιπόν, αυτά που ξέρατε ξεχάστε τα. Κάντε πίσω όλοι κουφάλες που «παίζατε μπάλα στην καμπούρα» του περήφανου Κιλκισιώτικου λαού.

Το Κιλκίς και οι Κιλκισιώτες πάνω από όλους. Πίσω γορίλα που λέγαμε και στα παλιά πανηγύρια του Κιλκίς !»

Η Εμποροπανήγυρη θα μείνει ως έχει, αλλά θα επικεντρωθεί κυρίως στο εμπορικό κομμάτι αποκλειστικά με βιομηχανικά, αγροτικά και κτηνοτροφικά ή άλλα προϊόντα που βγάζει ο νομός Κιλκίς.

Το «Kilkis Souvlaki Festival» θα εστιάσει αποκλειστικά στο φαγητό. Θα πραγματοποιείται την τελευταία εβδομάδα πριν τη Σαρακοστή με ημέρα λήξης την Τσικνοπέμπτη,όπου εκείνο το βράδυ η χοληστερίνη και τα τριγλυκερίδια θα το τερματίζουν σπάζοντας όλα τα κοντέρ στα επίπεδα LDL και HDL με τους παθολόγους και τους καρδιολόγους να τρίβουν από τώρα τα χέρια τους.

Το «Kilkis Souvlaki Festival» θα διαρκεί έξι ημέρες από Σάββατο ως Τσικνοπέμπτη. Βασικός στόχος είναι να τονωθεί η αγορά της πόλης συνολικά (ξενοδοχεία, εστιατόρια, καφέ, μπαρ, εμπορικά καταστήματα κτλ) αφού θα έρθουν χιλιάδες Θεσσαλονικείς, κόσμος από όμορους νομούς, αλλά και ξένοι τουρίστες.

Τα κρέατα θα είναι αποκλειστικά από τις κτηνοτροφικές μονάδες του νομού, ή των κοντινών νομών αν δεν φτάσει λόγω της τεράστιας ζήτησης. Κρασί και τσίπουρα μόνο από τη Γουμένισα ή τα άλλα χωριά του Κιλκίς, ενώ το ίδιο θα συμβαίνει με τα τυροκομικά, λαχανικά κ.α . 

Όποιος θέλει Γαλλικά κρασιά ή άλλα κυριλέ Ελληνικά ας πάει αλλού. Εδώ θα πουλάμε μόνο Κιλκίς και σε όποιον αρέσουμε. Για τους άλλους δεν θα μπορέσουμε. Προτείναμε μεγάλη πολυεθνική που πουλά αναψυκτικά και μπύρες, ώστε να γίνει Μέγας Χορηγός στο «Kilkis Souvlaki Festival» και να πουλά χιλιάδες λίτρα με αμοιβαίο κέρδος. 

Οι βλάκες χαρτογιακάδες των Αθηνών μας σνόμπαραν, επειδή λέει είμαστε «μικρή και ασήμαντη αγορά»! Όταν δε τους είπαμε τη λέξη «Κιλκίς» ψιλογέλασαν με ειρωνεία οι παλιοχωριάτες Αρβανιτόβλαχοι. 

Δεν πειράζει, αυτοί έχασαν! Συμφωνήσαμε με Ελληνικές επαρχιακές μικρές ζυθοποιείες και εταιρείες αναψυκτικών ( φήμες λένε ότι ανοίγει ξανά η περίφημη Κιλκισιώτικη Nectarola των Άτσαλα –Εμπορόπουλου) και είμαστε ακόμη πιο χαρούμενοι, που θα κερδίζουμε αμοιβαία μόνο εμείς οι επαρχιώτες Έλληνες. 

 Οι εκπλήξεις θα είναι πολλές με διαγωνισμούς, γευσιγνωσίες, θα έρθουν επώνυμοι σεφ, διατροφολόγοι, ενώ θα πιστοποιηθεί σαν επίσημο προϊόν το «Σουβλάκι Κιλκίς» κ.α Μεγάλος επιχειρηματικός πολυεθνικός όμιλος, θέλει να φτιάξει στο Σταυροχώρι εργοστάσιο τυποποίησης κρεάτων, όπου θα συσκευάζει χιλιάδες μερίδες από φρέσκα ή κατεψυγμένα σουβλάκια κυρίως σε εξαγωγές χιλιάδων τόνων σε ΗΠΑ, Κεντρική Ευρώπη κτλ. 

Θα δημιουργηθούν 500 νέες θέσεις εργασίας, αλλά κυρίως θα αναπτυχθεί η γεωργοκτηνοτροφία του νομού και θα βρουν δουλειά χιλιάδες άνεργα Κιλκισιωτόπουλα. 

Η Δήμαρχος Κιλκίς απαίτησε όμως να κατοχυρωθεί το προϊόν σαν «Souvlaki Kilkis».

Αναμένεται να εισρεύσουν στο νομό τεράστια κέρδη εκατομμυρίων ευρώ που θα τονώσουν την τοπική οικονομία, αλλά και δημιουργηθούν εκατοντάδες αν όχι χιλιάδες νέες θέσεις εργασίας.

Κιλκίς 2019 μΧ Όνειρο !!











Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.