Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017

ΧΩ.Μ.Α.: Ενθουσίασε η 1η Δεξιοτεχνία Αυτοκινήτων στο Κιλκίς


Δελτίο τύπου Συλλόγου Χωμάτινου Μηχανοκίνητου Αθλητισμού Κιλκίς
Πλήθος κόσμου συγκεντρώθηκε στην είσοδο της πόλης την περασμένη Κυριακή 24/9 για να παρακολουθήσει το θέαμα που πρόσφεραν απλόχερα οι συμμετέχοντες στην 1η Δεξιοτεχνία ΧΩΜΑ Κιλκίς στα πλαίσια του 7ου Γύρου του Κυπέλλου Δεξιοτεχνών Βορείου Ελλάδος.


Η διοργάνωση ήταν άκρως επιτυχημένη και η προσέλευση του κόσμου ξεπέρασε κάθε προσδοκία!

Πέρασαν πολλά χρόνια από την τελευταία φορά που η πόλη μας φιλοξένησε επίσημους αγώνες τέτοιου επιπέδου.

Μικροί και μεγάλοι, άνδρες και γυναίκες αψήφησαν την ζέστη και τον ήλιο και έμειναν για ώρες κολλημένοι στα κιγκλιδώματα για να θαυμάσουν σε απόσταση ανάσας τους αθλητές.

Άλλοι με στόχο το κύπελλο και άλλοι με στόχο να προσφέρουν θέαμα δεν άφησαν ασυγκίνητο κανέναν.

Μία τεράστια διοργάνωση για τα επίπεδα του μηχανοκίνητου αθλητισμού στην πόλη μας από τον ΧΩ.Μ.Α., έναν σύλλογο που κάθε φορά θέτει τον πήχη πιο ψηλά και τα καταφέρνει.

Το Δ.Σ. του συλλόγου ευχαριστεί θερμά την δημοτική αρχή, το πυροσβεστικό σώμα Κιλκίς καθώς και την τροχαία Κιλκίς για την αρωγή τους στην ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Καταλυτική ήταν και η βοήθεια των χορηγών: Τσιτλακίδης, Pizza Bar, μεταφορική Θαμνίδης, πυροσβεστήρες Αλέξανδρος, Τεχνόκοσμος, Καρτ Κιλκίς, news & coffee και φυσικά Sigmaland καθώς στους δύσκολους οικονομικά καιρούς που διανύουμε θα ήταν αδύνατη η υλοποίηση μιας διοργάνωσης αυτού του βεληνεκούς.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.