Act Business Center

Act Business Center

Σάββατο 21 Οκτωβρίου 2017

Τα νέα του Κιλκισιακού (21/10/2017)

Δελτίο τύπου ΚιλκισιακούΤη πρώτη της εξόρμηση πραγματοποίησε η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού καθώς το /πρωί του Σαββάτου μετέβη στη Θεσσαλονίκη και πιο συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις του /ακεδονικού με τέσσερις ομάδες.

Οι Παίδες του Στάθη Πορφυρίδη, αρπαρτιζόμενοι ως επί το πλείστον με γεννηθέντες του 2004 ηττήθηκαν με 5-0 από την Ομόνοια Σταυρούπολης, όμως είναι πολύ νωρίς ακόμη και σίγουρα υπάρχουν πολλά περιθώρια βελτίωσης.
Οι Προπαίδες των Γιώργου Αλτιπαρμακίδη και Σέβου Σεβαστόπουλου, έδειξαν βήματα προόδου, επικρατώντας με 4-1 του Μακεδονικού.

Ενα από τα πιο ταλαντούχα τμήματα είναι αυτό των Τζούνιορ. Ενα κράμα με παιδιά 2007 και 2008 για το συγκρότημα του Στάθη Πορφυρίδη, που έπαιξε όμορφο ποδόσφαιρο κόντρα στον Μακεδονικό, κερδίζοντας το χειροκρότημα όλων.

Οι Πρροτζούνιορ 2009 του Γιώργου Αλτιπαρμακίδη αγωνίστηκαν και αυτοί κόντρα στον Μακεδονικό. Σε αυτές τις ηλικίες σκοπός είναι να μπούνε οι βάσεις από νωρίς, και τα παιδιά κατάφεραν να βγάλουν δείγματα δουλειάς μέσα στο γήπεδο από όσα διδάσκονται στις προπονήσεις.

Η ΣΧΟΛΗ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ του Κιλκισιακού δεν ανακοινώνει τα αποτελέσματα στα τμήματα Τζούνιορ, Προτζούνιορ και Μπαμπίνι, καθώς κύριο μέλημά μας είναι τα παιδιά να διασκεδάζουν μέσα από το αγαπημένο τους παιχνίδι.

Επιστροφή στις νίκες

Επιστροφή στις νίκες για τη δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού που επιβλήθηκε εύκολα με 3-0 της Νέας Σάντας. Μετά το πέρας τεσσάρων αγωνιστικών, ο Κιλκισιακός έφτασε στους 7 βαθμούς έχοντας δύο νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα. Το Σάββατο πηγαίνει στη Τέρπυλλο για να αντιμετωπίσει τον πρωτοπόρο Ερμή.

Από το πρώτο ημίχρονο έφτασε στη νίκη ο ΑΟΚ, με τους Φιλιππίδη, Πουρσανίδη και Ντοριάν να χρίζονται σκόρερ.

Ευχόμαστε καλή ανάρρωση και γρήγορη επιστροφή στα γήπεδα στον παίκτη του Ποντιακού που τραυματίστηκε.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Κουτουκιάς, Πουρσανίδης, Ντοριάν, Π. Ζαμανόπουλος, Κωτάκης, Γιατισάκης (75' Πεπεγιάννης), Φιλιππίδης, Κελεσίδης, Κυριακίδης (75' Σαμουηλίδης), Κοσμερίδης (70' Σακαλίδης), Μαλάνια (20' λ.τρ. Παναγιωτίδης).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.