Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Η 4η Πανελλήνια Ημέρα Σχολικού Αθλητισμού στο 5ο Δημοτικό Σχολείο Κιλκίς

Δελτίο τύπου 5ου Δημοτικού Σχολείου Κιλκίς 
Στο πλαίσιο της 4ης Πανελλήνιας Ημέρας Σχολικού Αθλητισμού σκεφτήκαμε να εντάξουμε δράσεις από το ετήσιο project του 5ου Δημοτικό Σχολείου Κιλκίς «Αγώνες Συνεργασίας». 


Οι δυο πρώτες αποστολές των «Αγώνων Συνεργασίας» είχαν να κάνουν με τη δημιουργία Συμβολαίου Συνεργασίας τμήματος και το Λάβαρό τους, σχετικό με τους φετινούς στόχους που θέτουν ως ομάδες. Έτσι μας ήρθε η ιδέα, αυτή την ημέρα να κάνουμε μια προσομοίωση επίσημης αθλητικής διοργάνωσης.

Κάθε ομάδα παρέλασε με το λάβαρό της, φροντίζοντας να έχει μια ομοιόμορφη εμφάνιση και ετοίμασε μια παρουσίαση του λάβαρου της και των στόχων της στην βελτίωση της συνεργασίας και της ομαδικότητας

Οι κουβέντες που ακούστηκαν από τα παιδιά ήταν πολύ όμορφες κι οι ιδέες τους, σαν παιδιά, αγνές και ειλικρινείς. Οι παρουσιάσεις ήταν ευφάνταστες με ποιήματα, τραγούδια και χορό. Μια πραγματική τελετή έναρξης!

Ένας μαθητής της ΣΤ’ εκφώνησε τη Υπόσχεση του Μαθητή με την οποία δήλωσαν ότι συμφωνούν όλοι!

Ακολούθησε η δράση που πρότεινε το Υπουργείο Παιδείας κι όλοι, κατά τμήματα παίξαμε για 5’ με μπάλες και μπαλόνια κι ήταν ένα πολύ καλό ζέσταμα για τις σκυταλοδρομίες συνεργασίας, που είχαμε στη συνέχεια. Συμμετείχαν όλες οι ομάδες σε σκυταλοδρομίες σε σταθμούς με διαφορετικό θέμα, όπου οι εθελοντές της διοργάνωσης ήταν οι μαθητές και οι μαθήτριες της ΣΤ’ κι ανταποκρίθηκαν άριστα στο ρόλο τους.

Στο δεύτερο μέρος της ημέρας κάναμε όλοι zumba με την κα Μπάρμπορα Κοσμίδου και το κέφι ανέβηκε στο κατακόρυφο!

Η ημέρα μας έκλεισε με αγώνες χάντμπολ μεταξύ των ΣΤ’ και μετά και των Ε’ τάξεων, ενώ οι μικροί των Α’, Β’, Γ’ Δ’ έπαιξαν με επιτυχία τον ρόλο των φιλάθλων.

Ήταν μια υπέροχη μέρα, γεμάτη δράση, που ικανοποίησε όλους μας.

Εδώ θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους εργαζόμενους του ΔΑΚ Κιλκίς για τη φιλοξενία, την κα Μπάρμπορα Κοσμίδου, δασκάλα zumba, από το γυμναστήριο Kinesis και τους γονείς και κηδεμόνες που ήρθαν να μας υποστηρίξουν στην σημερινή διοργάνωση.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.