Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017

Τα νέα του Κιλκισιακού (Κυριακή 8 Οκτωβρίου 2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ισόπαλος 0-0 ολοκληρώθηκε ο αγώνας του Κιλκισιακού με τον Αρη Παλαιοχωρίου για τη δεύτερη αγωνιστικού του δευτέρου ομίλου της Γ΄ Εθνικής. Ηταν το πρώτο παιχνίδι εφέτος για τον ΑΟΚ καθώς στη πρεμιέρα είχε ρεπό.

Ο δυνατός άνεμος κατέστησε τον αγώνα...ειδικών συνθηκών, μιας και δεν επέτρεψε στους ποδοσφαιριστές των δύο ομάδων να κυκλοφορήσουν καλά τη μπάλα.

Ο Κιλκισιακός στο πρώτο μέρος είχε κόντρα τον αέρα, όμως κρατούσε σωστά μπάλα, και έκανε τη πρώτη φάση στο ματς, όταν ο Πιπερτζής από κοντά έκανε το πλασέ στο 39' αλλά ο τερματοφύλακας Παπαβράκης μπλόκαρε.
Στο 43' ο Καρλόπουλος εκτέλεσε φάουλ, με τον Κολιοφούκα να απομακρύνει στη δεξιά του γωνία.

Στο δεύτερο μέρος ο Κιλκισιακός μπήκε δυνατά, και στο 48' ο Μεπλίτσας με ατομική ενέργεια πέρασε τρεις παίκτες, έκανε το σουτ με τη μπάλα να φεύγει εκατοστά έξω από το αριστερό δοκάρι.

Στο 56' ωραία ομαδική ενέργεια, ο Μεπλίτσας και πάλι έκανε το σουτ με τον Παπαβράκη να μπλοκάρει σταθερά. Στο 63' είχαμε την ανατροπή του Πιπερτζή μέσα στη περιοχή με τον διαιτητή να συνεχίζει το ματς.

Από εκεί και πέρα, ο ρυθμός ναι μεν ήταν γρήγορος, όμως οι αμυντικοί των δύο ομάδων, δεν άφηναν περιθώρια στους επιθετικούς.

Τελευταία καλή φάση για τον Κιλκισιακό στο 74' με τον Μοσχάκη να πιάνει το σουτ έξω από τη περιοχή, και τη μπάλα να "γλύφει" το οριζόντιο δοκάρι.

Τη Κυριακή ο Κιλκισιακός αγωνίζεται εκτός έδρας με τη Καρδία. Ευχαριστούμε τον φίλαθλο κόσμο του Κιλκίς που βρέθηκε μαζικά στο γήπεδο για να στηρίξει τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών μας.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Κολιοφούκας, Δρόσος, Ραφαελίδης, Παλάσκας, Ματεντζίδης, Καρασίμος (65' Πολύζος-83' Μίλκας), Μπελίτσας, Λογγινίδης, Παναγιωτόπουλος (33'λ.τ. Πιπερτζής), Μοσχάκης, Καθάριος (67' Ταχματζίδης).

ΑΡΗΣ ΠΑΛΑΙΟΧΩΡΙΟΥ: Παπαβράκης, Τσιντογιάννης, Κουκουρώνας, Ταΐρης, Αποστολάς, Αποστόλου, Κωτάκης, Κουκουλέκης (62' Προβατίδης), Σιμόνι (90'+3' Παπάς), Καρλόπουλος (90' Γκιάτας), Σαπιασβίλι (84' Ανδρεάδης).


Πολύ καλή εμφάνιση και νίκη με 2-0 για τη Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού απέναντι στη Βασίλισσα Θράκης. Δεύτερο φιλικό για τα κορίτσια του Λάζαρου Δελήπαλτα και νέα νίκη, και μάλιστα κόντρα σε ομάδα Β΄ Εθνικής.

Ο αγώνας διεξήχθη στο γήπεδο της Αργυρούπολης, με την ομάδα της Ξάνθης να έχει στο πρώτο μέρος υπέρ της τον αέρα, αλλά τα κορίτσια του Κιλκισιακού να έχουν τη πρώτη μεγάλη φάση με τη Νικολαΐδου να κάνει το πλασέ και τις φιλοξενούμενες να απομακρύνουν στη γραμμή. 

Μοναδική φάση που απείλησαν ήταν δύο λεπτά πριν το ημίχρονο, με την Τσαρτσαράκη να αποκρούει σουτ μέσα από τη περιοχή.

Στο όγδοο λεπτό της επανάληψης η Αναστασιάδου εκτέλεσε φάουλ, η αντίπαλη τερματοφύλακας έδιωξε ασθενώς και η Φούρναρη με κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 23' του δευτέρου μέρους, η Μουρατίδου αυτή τη φορά έφερε τη μπάλα με στατική φάση προς την εστία, απόκρουση της πορτιέρο της Βασίλισσας και η 13χρονη Χριστίνα Τσιόνκη με πλασέ πέτυχε το 2-0.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ: Τσαρτσαράκη, Πουλιοπούλου, Παρπαρά, Τζιτζίδου, Μουρατίδου, Αναστασιάδου, Νικολαΐδου, Φούρναρη, Καραβασίλη, Μίγγου, Παυλίδου.
Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκαν και οι Αδαμίδου, Χατζηγεωργιάδου, Κουτσουραδή, Τσιόνκη, Σ. Παπαδοπούλου, Ν. Παπαδοπούλου, Σαραφίδου, Βασιλειάδου.

Για τη δεύτερη αγωνιστική του πρωταθλήματος του Ανατολικού Ομίλου της Α΄ Κατηγορίας η δεύτερη ομάδα του Κιλκισιακού αναδείχθηκε ισόπαλη εκτός έδρας 2-2 με το Αναβρυτό. Ετσι έφτασε στους τέσσερις βαθμούς.

Οι γηπεδούχοι άνοιξαν το σκορ στο 15' με τον Δάμο Παπαδόπουλο. Με τη συμπλήρωση μιας ώρας αγώνα ο Ντοριάν έκανε από τα αριστερά τη σέντρα με τον Στέλιο Φιλιππίδη να πιάνει τη καρφωτή κεφαλιά και να ισοφαρίζει. 

Στο 68' όμως το Αναβρυτό ανέκτησε το προβάδισμα χάρη σε τέρμα του Θεοδωράκου. Τελικά έξι λεπτά πριν την ολοκλήρωση του ματς ο Κώστας Σακαλίδης διαμόρφωσε το τελικό σκορ.

ΚΙΛΚΙΣΙΑΚΟΣ Β΄: Χαλκίδης, Πουρσανίδης, Ντοριάν (Δούκας), Κωτάκης, Κουραλίδης, Κελεσίδης, Φιλιππίδης, Μαλάνια, Κοσμερίδης, Παναγιωτίδης (Σακαλίδης), Κυριακίδης (Π. Ζαμανόπουλος).





Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.