Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 27 Οκτωβρίου 2017

Alfa Romeo: Τα νέα μοντέλα 2018

 Επιμέλεια: Γιώργος Τσιμπουσλής

Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio
Σημειώνοντας ρεκόρ γύρου στη θρυλική γερμανική πίστα του Nürburgring: 7 λεπτά και 51.7 δευτερόλεπτα (ακριβώς 8 δευτερόλεπτα πιο γρήγορη από τον προηγούμενο κάτοχο του τίτλου) η Alfa Romeo Stelvio Quadrifoglio κλέβει τον τίτλο από την Porsche Cayenne GTS.

Το ρεκόρ της Stelvio Quadrifoglio κατέγραψε ο Fabio Francia, ο ίδιος οδηγός που κατέρριψε το ρεκόρ στην κατηγορία των 4θυρων σεντάν, σημειώνοντας με τη Giulia Quadrifoglio, στην ίδια πίστα, μόλις 7 λεπτά και 32 δευτερόλεπτα σε έναν γύρο.


Η καρδιά και η ψυχή αυτού του SUV υψηλών επιδόσεων είναι ένας αλουμινένιος TwinTurbo V6 κινητήρας χωρητικότητας 2,9 λίτρων, ο οποίος αποδίδει 510 ίππους και 600 Nm ροπής.

Alfa Romeo Gulietta 


Νέα Alfa Romeo Giulietta: Χρειάζεται μόνο μια ματιά για να την αναγνωρίσει κανείς! Από τη μάσκα που αντανακλά το πραγματικό Alfa Romeo DNA, το κόκκινο περίγραμμα Alfa στους προφυλακτήρες, την επεξεργασία carbon-look στους προβολείς, τον πίσω σπορ προφυλακτήρα με διευρυμένη απόληξη εξάτμισης έως στην ύπαρξη ενός νέου σχεδίου για κάθε μέγεθος των ζάντες αλουμινίου. Κάθε καινοτομία της Giulietta αφορά το ιταλικό πάθος για σπορ συμπεριφορά 


Alfa Romeo Giulia 


Το σήμα Veloce εμφανίστηκε για πρώτη φορά στην Giulia Spider το 1962,σε μία υπετροφοδοτούμενη αλλά παρόλα αυτά κομψή έκδοση. Σήμερα ο θρύλος επιστρέφει, με ένα σπορτίβ στιλ το οποίο αντανακλά τις εξαιρετικές επιδόσεις του. 


Η Giulia Veloce έχει αισθητικά γνωρίσματα τα οποία είναι άμεσα αναγνωρίσιμα: εμπρόσθιο προφυλακτήρα με μεγαλύτερη εισαγωγή αέρος για να υπογραμμίζει το αλάνθαστο τρίγωνο της Alfa Romeo και εμπρός φανάρια 25W bi-Xenon. 


Στο πίσω μέρος ένας νέος ειδικός προφυλακτήρας με μία λύση που παραπέμπει σε τεχνολογίες αγώνων: ένα διαχύτη για να φτάσει στην καλύτερη δυνατή αεροδυναμική αποδοτικότητα.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.