Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 25 Οκτωβρίου 2017

Επίσκεψη Κιλκισιωτών λαμπαδηδρόμων Ολυμπιακής Φλόγας στο Δήμαρχο Κιλκίς

Ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης δέχθηκε σήμερα στο Δημαρχείο την επίσκεψη των τεσσάρων Κιλκισιωτών λαμπαδηδοδρόμων που θα συμμετάσχουν στην τελετή υποδοχής της Ολυμπιακής Φλόγας στην πόλη του Κιλκίς ανήμερα της εθνικής μας επετείου.

Ο κ. Σισμανίδης συνεχάρη τους νεαρούς αθλητές και διακεκριμένους δημότες του Κιλκίς για την αγωνιστική προσπάθεια, τις λαμπρές τους επιδόσεις και την κοινωνική τους συνεισφορά στο Δήμο Κιλκίς ενώ τόνισε ότι περιποιεί ιδιαίτερη τιμή η συμμετοχή τους στην υποδοχή και διέλευση της Ολυμπιακής Φλόγας στην πόλη του Κιλκίς ενόψει των χειμερινών Ολυμπιακών Αγώνων 2018 που θα διεξαχθούν στην πόλη Pyeong Chang της Νότιας Κορέας.

Τέλος, τους παρέδωσε τον αθλητικό εξοπλισμό που θα χρησιμοποιήσουν κατά τη λαμπαδηδρομία.

Οι Κιλκισιώτες λαμπαδηδρόμοι είναι η Μαρία Φουλεδάκη χάλκινη ολυμπιονίκης των Deaf Olympics, ο Ασύγκριτος Μουραντίδης πρωταθλητής πάλης, ο Κυριάκος Ζώτος πρωταθλητής στη σφαιροβολία και δευτεραθλητής στη δισκοβολία και ο σπηλαιολόγος Βασίλης Μακρίδης.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.