Act Business Center

Act Business Center

Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017

Τρίτος στον κόσμο ο δικός μας Θεοδόσιος Παυλίδης

Δελτίο τύπου Παλαιστικού Συλλόγου "Καραγιάννης" Ευρωπού
Ο αθλητής και προπονητής του συλλόγου μας Παυλίδης Θεοδόσιος κατετάγει τρίτος στον κόσμο στο παγκόσμιο πρωτάθλημα πάλης στην άμμο που έγινε στην περιοχή Νταλιάν στη Τουρκία.

Ο αθλητής μας αγωνίστηκε με την Εθνική Ελλάδος στα 90 κιλά και με τρεις νίκες και μια ήττα κατάλαβε την τρίτη θέση σηκώνοντας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά ψηλά την Ελληνική σημαία, σ' ένα πρωτάθλημα πολύ υψηλού επιπέδου όπου δυστυχώς το μετάλλιο του Παυλίδη υπήρξε και το μοναδικό για την Εθνική ανδρών. 

Με μια αστείρευτη δύναμη ψυχής και τεράστιας αγάπης για το άθλημα τον οδηγούν στα 36 του χρόνια ν' αγωνίζεται σε υψηλό επίπεδο και να φέρνει διακρίσεις για την χώρα μας.

Συγχαρητήρια δάσκαλε σ' ευχαριστούμε που για μια ακόμα φορά μας έκανες περήφανους.



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.