Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Ξεκίνησε η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Παιονίας

Ξεκίνησε η λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας του Δήμου Παιονίας που εδρεύει στην Αξιούπολη και λειτουργεί καθημερινά 8:00 – 16:00.

Το Κέντρο Κοινότητας αποτελεί κοινωνική δομή με στόχο την κοινωνική ένταξη, την καταπολέμηση της φτώχειας και του κοινωνικού αποκλεισμού. Οι υπηρεσίες του Κέντρου Κοινότητας είναι η ενημέρωση των πολιτών για προγράμματα κοινωνικής προστασίας –συμπεριλαμβανομένου του Κοινωνικού Εισοδήματος Αλληλεγγύης (ΚΕΑ)- , η διασύνδεση τους με αυτά και η ψυχοκοινωνική υποστήριξη των κατοίκων της περιοχής με έμφαση στις ευάλωτες ομάδες.

Η δομή στελεχώνεται από ένα Κοινωνικό Λειτουργό και μια Ψυχολόγο ενώ οι υπηρεσίες προσφέρονται δωρεάν σε όλους τηρώντας τις αρχές του απόρρητου και της μη διάκρισης.

Το έργο «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιονίας», εντάχθηκε στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας 2014-2020, Άξονας Προτεραιότητας 09Β «Προώθηση της κοινωνικής ένταξης και καταπολέμηση της φτώχειας – ΕΚΤ», ύστερα από αίτηση που υπέβαλλε ο Δήμος Παιονίας.

Στοιχεία Επικοινωνίας:Διεύθυνση: Πλατεία Παύλου Μελά 1 (κτίριο Κ.Α.Π.Η – 1ος όροφος), Αξιούπολη
Τηλέφωνο: 2343033151
Email: kentro_koinotitas@paionia.gov.gr
Facebook: Κέντρο Κοινότητας Δήμου Παιονίας
Ιστοσελίδα: www.paionia.gov.gr»

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.