Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

Ανασύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου της ΤΕΧΝΗΣ Κιλκίς

Σε ανασύνθεση του Διοικητικού της Συμβουλίου προχώρησε η Μακεδονική Καλλιτεχνική Εταιρία «ΤΕΧΝΗ» Κιλκίς, μετά από την παραίτηση της κ. Κικής Παπαδοπούλου – Πάγκου, από τη θέση της Προέδρου και μέλους του Δ.Σ. του φορέα.

Η νέα σύνθεση του Διοικητικού Συμβουλίου έχει ως εξής:

Πρόεδρος: Κωνσταντίνος Θεοδωρίδης

Αντιπρόεδρος: Δημήτρης Νατσιός
Ταμίας: Κυριακή Βέλκου

Γεν. Γραμ.: Πάολα Χαραλαμπίδου
Μέλη: Ελευθερία Σαμολαδά και Παρθένα Παρκοσίδου.

Το Δ.Σ. επιθυμεί να ευχαριστήσει και δημοσίως, από καρδιάς, την κ. Παπαδοπούλου-Πάγκου για το ήθος, τη συνέπεια, τη σοβαρότητα, με την οποία υπηρέτησε και τίμησε επί χρόνια τη θέση της Προέδρου της ΤΕΧΝΗΣ. 

Χάρη στην αγάπη, στο ουσιώδες ενδιαφέρον και στην ευαισθησία της στην καλλιτεχνική δημιουργία, κατέστησε την ΤΕΧΝΗ έναν από τους πλέον αναγνωρίσιμους και καταξιωμένους φορείς πολιτισμού στο νομό Κιλκίς, με αναμφισβήτητα πολυσχιδές και σημαντικό έργο.

Ωράριο λειτουργίας
Για επικοινωνία και πληροφορίες σε ό,τι αφορά στη λειτουργία της ΤΕΧΝΗΣ, καθημερινά, από Δευτέρα έως Παρασκευή 5-8μ.μ., στα γραφεία του Συλλόγου (25ης Μαρτίου 20) και στο τηλέφωνο 23410 24217.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.