Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 24 Οκτωβρίου 2017

Ο ΠΑΟΚ... κοντά στα παιδιά του


Σε ζεστό κλίμα πραγματοποιήθηκε την Δευτέρα 23 Οκτωβρίου 2017 η Ημερίδα Ενημέρωσης για το Προπονητικό Κέντρο της ΠΑΕ ΠΑΟΚ στο Νομό Κιλκίς.

Πλήθος κόσμου, φίλοι του ΠΑΟΚ, του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και του ποδοσφαίρου, γονείς και αθλητές ενημερώθηκαν για την έναρξη και λειτουργία του Προπονητικού Κέντρου της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και συγκεκριμένα στις εγκαταστάσεις της, εδώ και εννιά έτη, συνεργαζόμενης Ακαδημίας ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΣ ΚΙΛΚΙΣ.

Κεντρικός ομιλητής ήταν ο Διευθυντής των Τμημάτων Υποδομής και Ανάπτυξης της ΠΑΕ ΠΑΟΚ ο κ. Βαγγέλης Πουρλιοτόπουλος ο οποίος ανέλυσε τους λόγους και τα οφέλη αυτής της τόσο σημαντικής και χρήσιμης για το παιδικό ποδόσφαιρο καινοτομίας.

Το πάνελ συμπλήρωνε ο κ. Αλέκος Θεοδωρίδης μέλος του Τμήματος Scouting της ΠΑΕ ΠΑΟΚ, ο οποίος μαζί με τον κ. Γιάννη Αβραμίδη είναι υπεύθυνος των Προπονητικών Κέντρων του ΠΑΟΚ πανελλαδικά.

Από πλευράς της οικοδέσποινας Ακαδημίας, ο Διευθυντής της Μιχάλης Αναστασιάδης τόνισε την μεγάλη σημασία της τεχνογνωσίας που οι Υπεύθυνοι της ΠΑΕ ΠΑΟΚ παρέχουν στην προπονητική ομάδα του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ και καλωσόρισε την σύσταση του Προπονητικού Κέντρου του ΠΑΟΚ στις εγκαταστάσεις του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ.

Αναλύθηκε ο τρόπος λειτουργίας του Προπονητικού Κέντρου με την συγκέντρωση και την προπόνηση των επιλεγμένων παιδιών τέσσερις φορές το μήνα από τους προπονητές της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Η Ημερίδα έκλεισε με απαντήσεις των υπευθύνων του ΠΑΟΚ σε ερωτήσεις των παρισταμένων, ενώ τις εντυπώσεις ‘’έκλεψε’’ με την ερώτηση-τοποθέτηση του ο 11χρονος Γιώργος Κούπενος, ο οποίος πρόσφατα προωθήθηκε από την Ακαδημία του ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ στην Κ12 της ΠΑΕ ΠΑΟΚ.

Την ημερίδα χαιρέτησαν ο Δήμαρχος Κιλκίς Δημήτρης Σισμανίδης ο πρώην Πρόεδρος της ΕΠΣΚ και εξέχον μέλος της ΕΠΟ επί σειρά ετών Βασίλης Χατζηαποστόλου ενώ τις εργασίες της παρακολούθησαν με αμείωτο ενδιαφέρον ο Πρόεδρος της Ακαδημίας Ποδοσφαίρου ''Αλέξανδρος'' Θεόδωρος Ντουντούκης από τη Διοίκηση της ΕΠΣΚ το μέλος Γιάννης Κιουρτσίδης οι Αντιδήμαρχοι Κιλκίς Αικατερίνη – Γιαννακούλα – Ζιούτα, Νίκος Ταχτσίδης, Δημήτρης Τσαντάκης ο Πρόεδρος του Οργανισμού Αθλητισμού – Πολιτισμού, Παιδικών & Βρεφονηπιακών Σταθμών Κώστας Παπαδάκης ο πρώην Δήμαρχος Κιλκίς Τάσος Αμανατίδης.

Τις εργασίες της ημερίδας συντόνισε η δημοσιογράφος Μαίρη Τσοτσάκη.


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.