Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 20 Οκτωβρίου 2017

Η Αξιούπολη τίμησε την μνήμη του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά

Μεγάλη επιτυχία σημείωσε η εκδήλωση προς τιμή της μνήμης του Μακεδονομάχου Παύλου Μελά που πραγματοποιήθηκε την Κυριακή 8-10-2017 στην Αξιούπολη. 

Σύσσωμο το Χριστεπώνυμο κοινό μετά την θεία Λειτουργία μετέβη στην ενοριακή αίθουσα όπου ο εκπαιδευτικός –διδάκτωρ Θεολογίας Κων. Λάμπρου εκφώνησε τον μεστό πανηγυρικό λόγο της ημέρας,: « ο Μακεδονικός αγώνας». 

Τον ομιλητή παρουσίασε ο πατέρας Ιγνάτιος εφημέριος του Ι.Ν. "Αξιον Εστί" και Αγίου Δημητρίου. Ακολούθησε η εμφάνιση της μικτής Χορωδίας του Μουσικού Συλλόγου «Αξιον Εστί» που απέδωσε τραγούδια της Μακεδονίας αποσπώντας το θερμό χειροκρότημα των παρευρεθέντων.

Η εκδήλωση τελούσε υπό την αιγίδα του Συλλόγου απογόνων Μακεδονομάχων Παιονίας και του εκπροσώπου του Κυριάκου Τσορλίνη. Η ωραία τελετή έκλεισε με καφέ και διάφορα εδέσματα προσφορά του Συλλόγου.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.