Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 5 Οκτωβρίου 2017

"Αλώνισε" την Αθήνα ο Γκουντενούδης

Δελτίο τύπου δήμου Παιονίας
Στην Αθήνα βρέθηκε την προηγούμενη εβδομάδα ο Δήμαρχος Παιονίας κ. Γκουντενούδης καθώς είχε προγραμματισμένες συναντήσεις με αξιωματούχους της κυβέρνησης και φορείς.

Κατά την επίσκεψη του Δημάρχου στο υπουργείο, ο Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλας του εξέφρασε για μία ακόμη φορά την δέσμευση ότι το Κέντρο Φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών της Νέας Καβάλας θα κλείσει. 

Επίσης, συζητήθηκε το θέμα των αποζημιώσεων των ιδιωτών κατοίκων Ειδομένης, Πολυκάστρου και Νέας Καβάλας οι οποίοι επλήγησαν από την πολύμηνη παραμονή προσφύγων και μεταναστών στον τόπο μας. 

Ο κ. Μουζάλας διαβεβαίωσε τον Δήμαρχο ότι το θέμα έχει μπει στην τελική ευθεία μετά και την ψήφιση της σχετικής τροπολογίας και αναμένεται λίαν συντόμως η εκταμίευση του κονδυλίου.

Ο κ. Γκουντενούδης συναντήθηκε και με τον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού κ. Συναδινό θέτοντας το θέμα του ηλεκτροφωτισμού του γηπέδου Πολυκάστρου.

Κατά τη συνομιλία με την Πρόεδρο των Κτιριακών Υποδομών Α.Ε. κ. Κοντούλη, ο Δήμαρχος ζήτησε την επίσπευση των διαδικασιών για την κατασκευή του 4ου Νηπιαγωγείου αλλά και την δρομολόγηση του 4ου Δημοτικού Σχολείου Πολυκάστρου.

Τέλος, ο κ. Γκουντενούδης επισκέφθηκε το Ταμείο Εθνικής Άμυνας (Τ.ΕΘ.Α.) και είχε συνεργασία με τον Διευθυντή του ΤΕΘΑ Αντιστράτηγο κ. Αντώνιο Κονδύλη. 

Ο Δήμαρχος υπέβαλε ολοκληρωμένη πρόταση προς το ΤΕΘΑ για την παραχώρηση κατά χρήση από το στρατό προς το Δήμο Παιονίας της έκτασης που εδράζεται το αεροδρόμιο της Νέας Καβάλας μετά από την αποχώρηση των προσφύγων και μεταναστών από το χώρο. 

Στη πρόταση του Δήμου προβλέπεται η ίδρυση θεματικού πάρκου αεραθλητισμού το οποίο θα βρίσκεται στην ίδια ακριβώς θέση που οι δυνάμεις κατοχής είχαν επιλέξει και κατασκεύασαν το μεγαλύτερο αεροδρόμιο ανεφοδιασμού τους στα Βαλκάνια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.