Act Business Center

Act Business Center

Δευτέρα 9 Οκτωβρίου 2017

Σιωνίδης: "Η έπαρση και η θεσμική απαξίωση οδήγησαν σε πανελλήνιο διασυρμό"

Υπογράφει ο Κώστας Σιωνίδης
Δημοτικός Σύμβουλος Παιονίας
Την Παρασκευή 29 Σεπτεμβρίου 2017, σε πρωινή εκπομπή του Αντ1 συζητήθηκε το τέλος συντήρησης κοιμητηρίων των 10 ευρώ ανά οικογένεια, που ανταποδοτικά χρεώνει ο Δήμος Παιονίας τους δημότες για την συντήρηση των 45 κοιμητηρίων που έχει υπό την φροντίδα του.

Η διάθεση των δημοσιογράφων ήταν προφανώς να λοιδορήσουν το θέμα διότι το παρουσίαζαν σαν τέλος ταφής που επιβάλλεται σε νέους ανθρώπους κλπ.

Παρενέβη στην συζήτηση ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών του Δήμου ο οποίος δεν κατάφερε να στρέψει το θέμα στη πραγματική του διάσταση, ακόμη ίσως και να τους προκαλέσει να ψάξουν πόσο πληρώνουν εκείνοι στους Δήμους που κατοικούν, όπου οι κάτοικοι είναι δεκάδες ή εκατοντάδες χιλιάδες και τα κοιμητήρια μονοψήφια.

Οι ζωντανές συνδέσεις δεν είναι εύκολες και όταν γίνονται μάλιστα με πολύπειρους δημοσιογράφους συνήθως ο συμμετέχων μόλις η σύνδεση τελειώσει αρχίζει να συνειδητοποιεί τι δεν είπε ή τι του διέφυγε.

Είναι άλλο να προετοιμαστείς για μία συζήτηση και άλλο να συμμετάσχεις ξαφνικά σε μια ζωντανή εκπομπή.

Το απόγευμα όμως της ίδιας ημέρας στο δελτίο ειδήσεων του Έψιλον έκανε παρέμβαση ο Δήμαρχος Παιονίας για το ίδιο θέμα, προκειμένου να αποκαταστήσει την αλήθεια θεωρώντας προφανώς ότι ο Αντιδήμαρχος του δεν κάλυψε επαρκώς το θέμα.

Ο απόλυτος διασυρμός είναι ο μόνος τίτλος που μπορούμε να δώσουμε στην παρέμβαση του Δημάρχου.

Ο θεσμός του Αντιδημάρχου είναι θεσμοθετημένος στον ίδιο νόμο που καθιερώνει τον θεσμό του Δημάρχου και του Δημοτικού Συμβουλίου κύριε Δήμαρχε της Παιονίας.

Τους θεσμικούς φορείς τους προστατεύουμε, ιδιαίτερα μάλιστα στο δημόσιο διάλογο.

Τις διαφωνίες και τους απαξιωτικούς χαρακτηρισμούς για τους συνεργάτες που εσείς επιλέξατε κρατήστε τους εντός του γραφείου σας.

Όχι στη τηλεόραση να γελάει ο κόσμος μαζί μας.

Φτάνει πια η έπαρση!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.