Act Business Center

Act Business Center

Τρίτη 17 Οκτωβρίου 2017

Πρώτη συνάντηση γονέων - κηδεμόνων και αγιασμός στο ΚΔΑΠ Kinesis for Kids

Δελτίο τύπου  ΚΔΑΠ Kinesis for Kids
Το Σάββατο 14 Οκτώβρη πραγματοποιήθηκε στις εγκαταστάσεις μας ο αγιασμός των μαθητών των γονέων και των δασκάλων. Μέσα από αυτή τη συγκέντρωση έλαβε χώρα η πρώτη γνωριμία δασκάλων και γονέων καθώς επίσης και η ενημέρωση για την επίδοση και την εξέλιξη των μαθητών. 

Το ζήτημα της διαπαιδαγώγησης στην τρυφερή παιδική ηλικία είναι μείζονος σημασίας κάτι το οποίο αναλογιζόμαστε γι' αυτό και προσπαθούμε συνεχώς για το καλύτερο. Εκ μέρους της διεύθυνσης του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids θέλουμε να ευχαριστήσουμε τον κάθε γονέα ξεχωριστά που μας τίμησε με τη παρουσία του στο νέο μας αυτό εγχείρημα. 

Εκτιμούμε βαθύτατα την εμπιστοσύνη που μας δείχνετε για την ανατροφή των παιδιών σας και δεσμευόμαστε να εργαστούμε σκληρά για το σκοπό αυτό. Δημιουργούμε μαζί πολίτες του αύριο και αυθεντικές ανθρώπινες σχέσεις. 

Ένα μεγάλο ευχαριστώ και στους δασκάλους - εκπαιδευτικούς της δομής μας για την προσπάθεια που καταβάλλουν τον πρώτο αυτό μήνα ούτως ώστε να φανούμε αντάξιοι των προσδοκιών σας, Ορμανίδου Φιλιώ, Μπάρμπορα Κοσμίδου, Γκοραν Μιχαΐλοβιτς, Αχιλλέα Σπυρλιάδη, Μαρία Μπατάρα, Αναστασία Πατζατζή, Κατερίνα Γκάνα, Άννα Τσομπάνη, Μάρκο Μαγδαλιανίδη. 

Υπογράφει, ο Διευθυντής του ΚΔΑΠ Kinesis for Kids Παναγιώτης Μαυρογενίδης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.