Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 30 Νοεμβρίου 2017

Τα νέα του Κιλκισιακού (30/11/2017)

Δελτίο τύπου Κιλκισιακού
Ο Κιλκισιακός προπονήθηκε το απόγευμα της Πέμπτης στο Αθλητικό Κέντρο του Σταυροχωρίου, έχοντας πια μπροστά του τον κρίσιμο κυριακάτικο εντός έδρας αγώνα με τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων.

Ο Μάκης Κατσαβάκης δεν αντιμετωπίζει κανένα αγωνιστικό πρόβλημα για την εν λόγω αναμέτρηση, και όλοι δηλώνουν έτοιμοι για το "τρίποντο".

Φυσικά λόγω των συνεχών αγώνων, η ομάδα πρέπει να ξεκουραστεί κιόλας, για αυτόν τον λόγο τη Παρασκευή υπάρχει ρεπό.

Επίσης φιλικό αγώνα δίνει τη Κυριακή η Γυναικεία Ομάδα του Κιλκισιακού, που θα αντιμετωπίσει στις 12 το μεσημέρι τον ΠΑΟΚ Ladies Academy στο γήπεδο της Κρηστώνης.

Ευκαιρία για τον Λάζαρο Δελήπαλτα να δώσει χρόνο συμμετοχής σε όλες τις παίκτριες, και να βγάλει χρήσιμα συμπεράσματα κόντρα σε έναν αξιόμαχο αντίπαλο.

Σκοπός είναι η ομάδα να διατηρήσει τον αγωνιστικό ρυθμό, καθώς στις 10 Δεκεμβρίου δίνει τον επόμενο αγώνα πρωταθλήματος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.