Act Business Center

Act Business Center

Τετάρτη 22 Νοεμβρίου 2017

Black Friday Special Offer στο Kinesis-Gym: Ετήσια συνδρομή γυμναστηρίου 199€

Ανακοίνωση Kinesis-Gym Kilkis
Μπορεί πολλοί ακόμα να μην γνωρίζουν τι σημαίνει ο όρος Black Friday και στο άκουσμα και μόνο να προκαλεί απορίες. Πρόκειται για μια ξενόφερτη έννοια που συνδέεται με τις προσφορές και τις εκπτώσεις στα εμπορικά καταστήματα έρχεται να πραγματοποιηθεί στην Ελλάδα.


Έτσι λοιπόν, τα καταστήματα πραγματοποιούν προσφορές και μοναδικές εκπτώσεις και γενικά δημιουργείται ένα εορταστικό κλίμα με προϊόντα σε κυριολεκτικά μοναδικές τιμές.


Το γυμναστήριο μας Kinesis-Gym ακολουθώντας όλες τις νέες τάσεις που προστάζει η εποχή συμμετέχει και γιορτάζει την Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017 την Black Friday

​ προσφέροντας μοναδικές προσφορές…

Στο παρακάτω link έχετε την δυνατότητα να δηλώσετε συμμετοχή και να κάνετε προ κράτηση στα πακέτα συνδρομών…

Black Friday Special Offer… Κάνε κράτηση του πακέτου σου και βγες πραγματικά κερδισμένος!!!

*Αγορές και με χρήση πιστωτικής κάρτα.

Εκπληκτικές τιμές! Προλάβετε την μοναδική ευκαιρία!


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.