Act Business Center

Act Business Center

Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017

Τον πρώτο του αγώνα εντός έδρας δίνει ο "Άτλας" Κιλκίς

Δελτίο τύπου "Άτλαντα" Κιλκίς
Ο Αθλητικός και Πολιτιστικός Οργανισμός Άτλας Κιλκίς είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι, το ανδρικό τμήμα του Συλλόγου που συμμετέχει στο πρωτάθλημα Β΄Εθνικής κατηγορίας,-Εθνικό Περιφερειακό Πρωτάθλημα βόλεϊ Ανδρών ( Ε΄όμίλος), δίνει τον πρώτο του αγώνα εντός έδρας, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου 2017 στο νέο ΔΑΚ με ώρα έναρξης του αγώνα στις 18:00. Αγωνίζεται με τον Αίολο Κατερίνης.

Η ανδρική ομάδα που ολοκλήρωσε την προετοιμασία της με τα τέσσερα φιλικά παιχνίδια που πραγματοποίησε (εντός και εκτός του Νομού), αισιοδοξεί φέτος να προσφέρει ωραίο θέαμα στους φίλους του αθλήματος και παράλληλα να παίξει ένα ανταγωνιστικό βόλεϊ στο δύσκολο πρωτάθλημα του ομίλου που συμμετέχει.

Το Poster της ομάδας μας είναι:

  1. Πολιτίδης           Χάρης
Πασαδόρος
  1. Καπούλας          Κων/νος
Πασαδόρος
  1. Πελτιάν               Κυριάκος
Κεντρικός
  1. Κουρομπήλιας    Ιωάννης
Κεντρικός
  1. Τρόπιος             Ανέστης
Κεντρικός
  1. Ουστάς              Αναστάσιος
Ακραίος
  1. Παπαδόπουλος Ραφαήλ
Ακραίος
  1. Χειρούλης          Γεώργιος
Ακραίος - Διαγώνιος
  1. Ιακωβίδης          Κυριάκος
Διαγώνιος
  1. Σερασκέρης       Σάββας
Libero
  1. Καραδήμος        Παναγιώτης
Libero - Ακραίος
Coach: Χατζηγεωργιάδης Σταύρος
Coach

Η στήριξη των φιλάθλων μας αποτελεί πηγή δύναμης για εμάς, το προπονητικό επιτελείο και τους παίκτες της ομάδας, ώστε να ξεκινήσουν - συνεχίσουν την προσπάθειά τους για τη δημιουργία ομάδας που θα αποτελέσει διαφήμιση για την περιοχή μας και πρότυπο για την αθλούμενη νεολαία μας.

Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα ξεκινά το Σάββατο, καλούμε το φίλαθλο κοινό να επαναλάβει τη μαζική και ένθερμη παρουσία του στο Κλειστό Γυμναστήριο νέο ΔΑΚ, το Σάββατο 18 Νοεμβρίου και ώρα 18:00 όπως και σε κάθε εντός έδρας αγώνα και να «οδηγήσει» την ομάδα μας σε μεγάλες νίκες.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.