Act Business Center

Act Business Center

Παρασκευή 24 Νοεμβρίου 2017

Τατίδης: "Τους χάριζαν γάιδαρο και τον κοιτούσαν στα δόντια"

Υπογράφει ο Νίκος Τατίδης
Πολιτευτής ΑΝ.ΕΛ. νομού Κιλκίς
Πέρασαν ακριβώς 2 μήνες από τότε που πρωτοαναφέρθηκα, (26-9-2017), για την στάση λεωφορείου στο πρώτο ΕΠΑΛ, να μη βρέχονται οι μαθητές περιμένοντας το λεωφορείο.

Σήμερα με κάλεσαν ξανά, ο σύλλογος γονέων, ο κ. Μακρίδης Χρήστος, η κ. Δημητρακοπούλου Δήμητρα, η κ. Μπουρλούκα Νάντια, ο Διευθυντής του σχολείου κύριος Καστανάς Γεώργιος και το προεδρείο από το 15μελές των μαθητών να ξανασυζητήσουμε το θέμα της στάσης.

Δεν μερίμνησε κανείς από την εποχή που λειτουργεί το σχολικό συγκρότημα Γυμνασίου, Λυκείου, ΕΠΑΛ, της περιοχής, εδώ και τριάντα χρόνια, για ένα στέγαστρο και σήμερα που βρέθηκε λύση μέσω του Τατίδη Νικολάου και της εταιρίας ΠΡΕΚΟΝΣΤΡΟΥΚΤΑ, δεν αρέσκονται κάποιοι και ψάχνουν άλλες λύσεις όπως τα σιδερένια απλά στέγαστρα όπου θα χωράνε καμιά δεκαριά άτομα. 

Κατασκευή που θάαααα γίνει. Δεν άρεσε που την λύση την έδωσε ο Τατίδης Νικόλαος και όχι κάποιος άλλος, και μάλιστα παραπονέθηκαν γιατί μπόρεσε με την μεσολάβηση του Τατίδη Νικολάου να δοθεί αυτή η δωρεά από την ΠΡΕΚΟΝΣΤΡΟΥΚΤΑ.

Και στις δύο περιπτώσεις και σε οποιαδήποτε άλλη, για την τοποθέτησή του χρειάζεται άδεια από το πολεοδομικό γραφείο, του Δήμου Κιλκίς, όπου είναι και η μεγαλύτερη καθυστέρηση.

Ένα πρόβλημα γραφειοκρατίας που δεν μπορεί να λυθεί, αλλά τα παιδιά βρέχονται περιμένοντας το λεωφορείο. Ας κάνουν λοιπόν υπομονή τα παιδιά, ίσως τους δώσουν και αδιάβροχα μέχρι να λυθεί το πρόβλημα.

Ο Τατίδης Νικόλαος όμως θα συνεχίσει να τους ενοχλεί μέχρι να γίνει η στάση.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Η Γνώμη Κιλκίς- Παιονίας διευκρινίζει στους αναγνώστες της ότι θεωρεί αυτονόητο το δικαίωμα του σχολιασμού και της κριτικής έκφρασης, όταν αυτό φυσικά δεν στοχεύει στην απαξίωση, στην ύβρη και στην προσβολή ατόμων και θεσμών.

Το αναγνωστικό κοινό θα πρέπει να γνωρίζει ότι η Γνώμη, επιδιώκοντας μια υγιή και αμφίδρομη επικοινωνία, δεν δημοσιεύει ανυπόγραφα σχόλια, αλλά ούτε και σχόλια ρατσιστικού, προσβλητικού και υβριστικού περιεχομένου.

Τα ενυπόγραφα άρθρα τέλος, εκφράζουν το συντάκτη τους και δε συμπίπτουν κατ' ανάγκην με την άποψη της εφημερίδας.